2777
2789
عنوان

شما هم بعد از متاهلی با دوستای مجردی تون دیگه راحت نبودید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 75 پست
چرا راحت بودم فرقی نداره برام

انگار دیگه طرز فکرمون فرق کرده بود مثلا من زود اومدم که قبل همسرم برسم چون حساسه رو این ولی از نظر اونا حساسیت الکی من بود من  5ونیم اومدم اونا مونده بودن همونجا 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انگار دیگه طرز فکرمون فرق کرده بود مثلا من زود اومدم که قبل همسرم برسم چون حساسه رو این ولی از نظر ا ...

اتفاقا منم همین رفتار و داشتم بخاطر همسرم.دوستام کلی هم تشویقم کردن.گفتن خوشبحالت که یکیو داری که منتظرت باشه

اتفاقا منم همین رفتار و داشتم بخاطر همسرم.دوستام کلی هم تشویقم کردن.گفتن خوشبحالت که یکیو داری که من ...

اتفاقا گفتند که همیشه تو منتطر میمونی بذار یه بارم اون منظر باشه 

یا اینکه من دانشجوی ارشدم یکی از دوستام گفت چجوری وقت میکنی درس بخونی همش درحال بشور و بسابی

انگار دیگه طرز فکرمون فرق کرده بود مثلا من زود اومدم که قبل همسرم برسم چون حساسه رو این ولی از نظر ا ...

کلا هم وقتی مجردی ممکنه خیلی در قیدوبند نباشی برا همین دوست متاهل ممکنه خوشش نیاد

مثلا من دوستم خیلی دوس پسر داشت از تو اتاق پسره عکس میذاشت خوشم نیومد بهم زدم باش

منزوی شدن درست نیست یه جا میبینی تنها شدی . من خودم با دوستای متاهلم اینجوری بودم دوست داشتم باهاشون قطع ارتباط کنم ولی دیدم چند سال بعد تنهای تنها میشم. متاهل ها هم خیلی دیدم که اولش فکر کردن کار درست میکنن ولی الان هیچ دوستی ندارن که باهاش خلطرات مشترک داشته باشن