2777
2789

من از خمیر دندان استفاده کردم متاسفانه چند تا از دندون هام خراب شدن الان از نمک استفاده میکنم از دوست دندان پزشکمم پرسیدم گفت ایرادی نداره بنظرتون به دندون هام آسیب میرسونه؟

با خدا باش پادشاهی کن بی‌خدا باش هر چه خواهی کن😒⁦🖐️⁩
من از خمیر دندان استفاده کردم متاسفانه چند تا از دندون هام خراب شدن الان از نمک استفاده میکنم از دوس ...

خوب نمک ضدعفونی کننده خوبیه ولی بشرطی که زبر نباشه و زیاد روی مینای دندون نکشید و دندون را خط خطی نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب نمک ضدعفونی کننده خوبیه ولی بشرطی که زبر نباشه و زیاد روی مینای دندون نکشید و دندون را خط خطی نک ...

پس میتونم جایگزین خمیر دندانش کنم

پیشنهاد میدید از چه مسواکی استفاده کنم بهتره؟

پس میتونم جایگزین خمیر دندانش کنم پیشنهاد میدید از چه مسواکی استفاده کنم بهتره؟

مسوال نرم و مدیوم 

و نحوه مسواک زدن خیلی مهمه 

احتمالا تو پیجمون فیلمش را بذاریم فیلم صحیح مسواک زدن 

مسوال نرم و مدیوم  و نحوه مسواک زدن خیلی مهمه  احتمالا تو پیجمون فیلمش را بذاریم فیلم صح ...

دوستم گفت نرم باشه و سرش هم کوچیک باشه بهتره درسته؟

چون من خودم پزشکم خب باید به دندون هام و تمیز بودنمم اهمیت بدم ولی دیگه خیلی رو دندون هام حساسم

دوستم گفت نرم باشه و سرش هم کوچیک باشه بهتره درسته؟ چون من خودم پزشکم خب باید به دندون هام و تمیز ب ...

خیلی کار خوبی میکنی که رو دندونهات حساسی 

پیشگیری خیلی بهتر از درمان هست