2777
2789

الان ۳۶ هفتم ورم کردم ولی زیاد ن احساس خستگی میکنم کف پاهام درد میکنه فشارم خوبه ۱۰ یا ۱۱ هست از مسمومیت بارداری میترسم آخه ماما گفت هفته ای یه کیلو زیاده ..وزن اولیم ۴۷ بود الان ۶۱

الهم صل علی محمد وال محمد.ذکر زیاد موجب ارامش دل است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو هفت ماهگی 3 کیلو اضافه کردم تو 8 هم 3 کیلو دکتر دعوام کرده گفت مسمومیت بارداری میگیری الان یکسره گرسنه ام ولی میترسم غذا بخورم من از ماه اول تا 7 ماهگی 4 کیلو کلا اضافه کردم از 7 تا آخر 8 یهو 6 کیلو اضافه کردم دکترم ترسوندم حالا فعلا این ماه اخر رو دارم رعایت میکنم ولی خیلی گرسنم میشه 

البته من وزن قبل بارداریم زیاد بود چون وزنم زیاد بود دکترم سخت میگیره 

اره ماما هم گفت الان چن وقته صورتمم ورم کرده

ورم صورت خطرناکه عزیزم نمک اصلا نخور دوغ خیارشور ترشی زیتون هم نخور بین غذات اصلا آب نخور نیم ساعت قبل غذا و 2 ساعت بعد غذا آب بخور حتما 

اینا رو دکترم به من گفته منم ورم کرده پاهام و دستامم یذره ورم داره اما صورتم نه 

من تو هفت ماهگی 3 کیلو اضافه کردم تو 8 هم 3 کیلو دکتر دعوام کرده گفت مسمومیت بارداری میگیری الان یکس ...

منم میترسم از مسمومیت

من تو هفت ماهگی 3 کیلو اضافه کردم تو 8 هم 3 کیلو دکتر دعوام کرده گفت مسمومیت بارداری میگیری الان یکس ...

چرا اینطور میکنی موقع زایمان ضعف میکنی وقتی گرسنه ت میشه چیز مقوی بخور خرما گردو یا خرما ارده  آجیل بخور چاقتم نمیکنه

منم دقیقا عین شما بودم،دکترم منو فرستاد مشاور تغذیه اورژانسی،میگف بچه خفه میشه انقد وزن اضافه میکنی

خب بعدش چیکار کردی 

اشتهات زیاد شده حتمن چاقیت معلومه؟؟یا فقط توی شکمته؟

ببخشید منم چاقیم فقط تو شکممه تو ماه پنجمم ی دفعه از ماه پتجم شروع شد با مکمل های ک بهم داد ب چاق شدن منی که ۱ کیلو هم تا ماه ۴ اضافه نکردم الان هفتگی ۱ کیلو چاق میشم بده تا الان تقریبا ۵ کیلو اضافه کردم

احتمال دفع پروتئین هست ب نظرت؟

آره به دکترت بگو آزمایش دفع پروتئین برات بنویسه من چون ماهی 3 کیلو اضافه کردم دکترم احتمال داد قندم بالاست دوباره آزمایش قند برام نوشت با دفع پروتئین امروز رفتم ازمایش دادم تا نتیجش بیاد