2777
2789
عنوان

اسپرم ضعیف و اقدام به بارداری دوم

191 بازدید | 8 پست

بچه ها من سر بچه اولم هشت ماه طول کشید حامله بشم بخاطر اسپرم ضعیف شوهرم بعد خوردن داروهای تقویتی و خرنوب الان دخترم 5 سالشه میخوام برا دومی اقدام کنم بنظرتون حامله میشم یا بازم باید دارو مصرف کنه البته پنتوکسی فیلین میخوره الانم ماه اول اقدامم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تودر دلم نشستی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه سوال هايي ميپرسين اخه مگه ما خدا هستيم

خب نگرانم میخوام تجربه ها رو بدونم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تودر دلم نشستی
واقعا هیچی معلوم نیست من برا دخترم ماه اول باردار شدم ولی الان ۵ماهه برا دومی اقدام میکنم نمیشه

ایشالا که میشه بزودی