2777
2789
عنوان

خرید شیرینی و شکلات برای عید

460 بازدید | 12 پست

سلام. برادر شوهرم مرداد ماه به علت ابتلا به کرونا فوت کرد. دیشب همسرم گفت امسال برای عید شیرینی اینا نمیگیریم گفتم چرا گفت یه خاطر فوت داداشم. منم گفتم خوب مگه تا حالا شیرینی نگرفتیم و نخوردیم چه اشکالی داره دیدم داره ناراحت میشه دیگه باهاش بحث نکردم. به نظرتون مشکلی داره اگه بگیریم؟

یه موردی بود خواستم به شما بانو های سایت هم بگم

از بچگی اینو کردن تو‌مغزمون که یا باید از اول پولدار باشی 

یا انقد کار کنی که فک کنی یه زمانی پولدار میشی 

کاش بهمون از بچگی میگفتن چطور پول برامون کار کنه تا ما برا پول 

دقیقا حرف منم اینه کاری کنیم پولمون برامون کار کنه 💣💣💣🔥🔥🔥🔥 

عزیزای دلم نیازی به سرمایه خیلی زیاد هم نداره🤩

پولتون دست خودتونه 🔥خیالتون راحته که پولتون از ارزش نمیوفته 💣مهارت خاصی هم نیاز نداره☺️وقت زیادی هم نمیخواد💥میتونین در کنار عزیزانتون تو این اوضاع کرونا خونه باشین و بیشتر از بیرون خونه پول دربیارین 🔥🔥😍سودی خییییلی بیشتر از بانک هم میده بهتون 😊همه چیزم با سند و مدرک و هر چیزی بخواین در خدمتتون قرار میدم 🙏🙏

بازم سوالی داشتین با جان و دل در خدمتم ☺️🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ناراحته نگیرید . دلت میخواد یواشکی بگیر بخور

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

اره بعضیا رسم دارن وقتی کسی فوت میکنه اون سال اجیل و شیرینی نمیگیرن به جاش فقط میوه و شکلات میگیرن اصرار نکن بهش 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
یه موردی بود خواستم به شما بانو های سایت هم بگم از بچگی اینو کردن تو‌مغزمون که یا باید از اول پو ...

چه کاریه

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

اینهمه سر خاک کیک و شیرینی پخش می کنن...نیت مهمه...کسی بیاد دیدنتون روز عیدی می خواید چی تعارف کنید؟

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
یه موردی بود خواستم به شما بانو های سایت هم بگم از بچگی اینو کردن تو‌مغزمون که یا باید از اول پو ...

تاپیک جدا بزن 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
اینهمه سر خاک کیک و شیرینی پخش می کنن...نیت مهمه...کسی بیاد دیدنتون روز عیدی می خواید چی تعارف کنید؟

خودشون رسم دارن این جور مواقع واسه عید میوه و خرما و نون قندی میگیرن. من یکم سختمه انگار. بیشتر به خاطر پسرام کل سال منتظرن عید بشه. نمیدونم شاید چیز مهمی نباشه من الکی ناراحتم

خودشون رسم دارن این جور مواقع واسه عید میوه و خرما و نون قندی میگیرن. من یکم سختمه انگار. بیشتر به خ ...

پس حتما ی جعبه بگیر بذار کابینت نیار برا پذیرایی ب بچه ها بده بخورن.شوهرتم درک می کنه 

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش