2777
2789

آره من کسیو میشناسم ک درمان شده باشه 

🥀این شهر شهرِ قصه های مادر بزرگ نیست که زیبا و آرام باشد ، آسمانش را  هرگز آبی ندیده ام ، من از اینجا خواهم رفت...و فرقی هم نمی کند که فانوسی داشته باشم یا نه ؛ کسی که می گریزد از گم شدن نمی ترسد...🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما یه دختر ۴ساله داری،شیاف ماریانا گرفتی پس تا حالا داروی واژینال هم استفاده کردی،

حس خوبی ندارم به عضویتتون و تاپیکهاتون،

کاملا تناقض داره،

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400
میشه بگین چه جوری

والا یکی از اقوام بود ک دکتر میرفت راستش دقیق نمیدونم چقد طول کشید ولی با همین تمرینایی ک دکتر بهش داده بود خوب شد

ولی یه خانومی ام اینجا میگف دیگه از دکتر نا امید شدم خودم دس به کار شدم اولش با انگشت مثلا یه انگشت آروم بردم داخل بعد دو تا انگشت و همینجوری.... کم کم خوب شده بود

حالا من نمیدونم دکتر چه تمرینی میده

🥀این شهر شهرِ قصه های مادر بزرگ نیست که زیبا و آرام باشد ، آسمانش را  هرگز آبی ندیده ام ، من از اینجا خواهم رفت...و فرقی هم نمی کند که فانوسی داشته باشم یا نه ؛ کسی که می گریزد از گم شدن نمی ترسد...🥀
شما یه دختر ۴ساله داری،شیاف ماریانا گرفتی پس تا حالا داروی واژینال هم استفاده کردی، حس خوبی ندارم ب ...

داروی واژینال تاحالااستفاده نکردم شیاف ماریاناهم ازعطاری فقط دوتا گرفتم که ببینم چه جوریه چون عفونت دارم گفتم شاید خوب باشه که گفتن استفاده نکن الان عکسشومیفرستم

داروی واژینال تاحالااستفاده نکردم شیاف ماریاناهم ازعطاری فقط دوتا گرفتم که ببینم چه جوریه چون عفونت ...

من مشکل واژینیسموس داشتم،که درمان شدم،

شما بعد از بچه که دیگه نمیشه همچین مشکلی داشته باشید،کسی که این مشکل رو داره اصلا نمیتونه به داروی واژینال فکر بکنه،اینقدر هراس داره که رابطه ای شکل نمیگیره که بخواد مشکلات بعدش بوجود بیاد و دنبال شیاف و این چیزا باشه،من تا الان حتی یکبارم معاینه نشدم،

کلا کسیکه این مشکل رو داره تا برطرف نشه نمیتونه باردار بشه چون رابطه ای انجام نمیشه

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400
من مشکل واژینیسموس داشتم،که درمان شدم، شما بعد از بچه که دیگه نمیشه همچین مشکلی داشته باشید،کسی که ...

من خودم هزارتاخانم دیدم باوجوداین مشکل باردارشدن خود منم سزارین زایمان کردم شماکلافکرتون بده که فک میکنی طرف سوالی میپرسه یعنی چیزی هست میتونیدتایپیک هاروبخونیدهزارتاخانم باوجوداین مشکل باردارشدن من خودم خیلی ترس دارم الان یک هفتس شیاف گرفتم ولی جرئتشوندارم بزارم دیگه نمیدونم ماله من واژینوسمه یاترسه گفتم ازشماهابپرسم اگه واژینوسمه راه درمانشوبگید

عزیزم منم این مشکل رو دارم ۱ ماه هست چطور درمان شدی؟

من کلا مخالف ازدواج بودم،ولی خوب شوهرم رو دوست داشتم و ازدواج کردیم تو دوران عقد شوهرم متوجه شد که من رفتارم خیلی غیرعادیه یعنی حتی حرف زدن در مورد مسائل زناشویی من رو بهم میریخت،بدونم می‌لرزید یا حس پوچی بهم دست میداد،

برای همین همسرم خیلی همکاری کرد تا ماهها بعد از عروسیمون هیچ رابطه ای نداشتیم،و همش از نظر روحی و روانی به من کمک میکرد که آماده ی پذیرش این مسأله باشم،

اینکه راهکارش چیه باید با دکتر صحبت کنید که راهنماییتون کنه،

من توی سایت عمومی نمیتونم توضیح بدم،

الان دوتا بچه دارم،سزارینی هستم،۸ساله ازدواج کردم ولی تا الان معاینه نشدم،دوتا سقط داشتم که اونم بخاطر مشکلم مجبور شدم کورتاژ بشم بیهوشی کامل

من کلا مخالف ازدواج بودم،ولی خوب شوهرم رو دوست داشتم و ازدواج کردیم تو دوران عقد شوهرم متوجه شد که م ...

دیدی فکرتون بده شماخودت چرا بچه داری اگه این مشکل داشتی بدی ماادمااینایکی مشکلی داره میخواد کمک بگیره بجای همکاری و کمک بیشتربه طرف توهین میکنیم من خودم ۶ساله عروسی کردم تاحالاهم هیچ معاینه ای نشدم حتی بخاطر این مشکلم خودم اختیاری سزارین کردم بخاطرترسم ولی همه به من میگن ماله من تر سه بخاطر همین دوبارتوتایپیک ها سوال پرسیدم ولی هیچکس درست راهنمایی نکردنم خودم نمیدونم ماله من ترس ازدخوله یاواژینیسم بخاطر همین دارم سوال میپرسم مرسی که جواب دادین راهنماییم کردین🙄

من کلا مخالف ازدواج بودم،ولی خوب شوهرم رو دوست داشتم و ازدواج کردیم تو دوران عقد شوهرم متوجه شد که م ...

ماشاالله خودتون باوجوداین مشکل ۲بارباردارشدی ۲بارسقط کردی خیلی عجیبه

دیدی فکرتون بده شماخودت چرا بچه داری اگه این مشکل داشتی بدی ماادمااینایکی مشکلی داره میخواد کمک بگیر ...

🤔🤔🤔🤔🤔

من از اولش که کامنت گذاشتم گفتم خوب شدم،گفتم این مشکل رو داشتم و با کمک همسرم خوب شدم،

دیگه نمی‌دونم چی باید بگم

همه اونایی که این مشکل رو داشتن و دارند با یه سرچ تو نت می‌دونن کجا و چطور دنبال درمان باشند،

من اگر خوب نشده بودم نمی‌تونستم باردار بشم،