2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله به سلامتی .🙏

سلامت باشی 

والا تا کی ندیم بشورن ، یکسال گذشته و اینجور که معلومه تا یکساله دیگه داستان کرونا باهامونه 

فرش کثیف خودش باعث الودگی و مریضیه ، به خاطر نخ و پرزاش که آلودگی روش میمونه 

وااااای چه چیزا که اینجا می شنویم  عزیزم ما فقط یکماه ضدعفونی کردیم وازفروردین که فهمیدم انتقال ازسطوح خیلی ناچیزه  دیگه کلا ضدعفونی والکل وشست وشوی زیاد ووسواس وکنارگذاشتیم مثل قبل کرونا زندگی می کنیم  وخداروشکرتاحال مبتلا هم نشدیم  البته بدون ماسک ازخونه بیرون نمی ریم  ولی تمام کارها رو به طورعادی ازخریدوبازار و......باحفظ فاصله انجان می دیم  بعدشم من هرروز ماشینهای قالیشوئی رومی بینم پرازفرش  که مردم همه می دن دیگه کسی این فکرا رونمی کنه  سیستم ایمنی قوی باشه وماسک هم دائم باشه هیچ مشکلی پیش نمی آد