بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام عزیزم من ان تی اول رفتم پیش،ایشون گفتن جنسیت مشخص نیست.وبرام زدن طول دهانه ی رحم ۲۴ میلی متره که کوتاهه.رفتم پیش دکترم گفت باید همین فردا بری سرکلاژ بشی منم خیلی میترسیدم به یه آشنا زنگ زدم که گفتن به یه سونو گرافی اعتماد کن وبرو پیش خانوم دکتر فرشچیان سونو گرافی کنه هم دکتراولیم روعوض کردم هم سونو مجدد دادم پیش خانوم فرشچیان من هفته ی ۱۳بودم جنسیت رو بهم گفت وسونوی شکمی ایشونم گفتن دهانه ی رحمت کوتاهه ولی واژینال انجام میدم اون مطمئنتره که انجام داد و۳۳میلی متر بود ودیگه عمل لازم نبود ومن ازیه عمل بیخودی نجات پیدا کردم😐
پس ازهرسختی آسانی ست...آینده ای پرازاتفاقات خوب...خدایاشکرت💌
من الان هفته ی ۱۷هستم هفته ی ۱۵دوباره رفتم سونو پیش نازنین فرشچیان جنسیت رو همون قبلی گفت وطول دهانه ی رحم وچیزای دیگه رو بررسی کرد،وگفت خوبه.فقط یه آزمایش خون هست که تو غربالگری اول انجام میدی،من اونو طبق سونوی دکتر بابلی انجام دادن بعد گفتن طبق سونو جدیده انجام میدیم که نمیدونم شک دارم که این کارو کرده باشن بهم گفتن توی آزمایشت که برای سندروم داونه یه ریسک کم میبینیم انققققدر من ترسیدم که گفتم آزمایش سلفری انجام میدم که هزینه ش حدود ۴تومنه وسه هفته طول میکشه یک هفته دیگه جواب آزمایشم میاد خیلی تواین مدت استرس کشیدم دکترم وآزمایشگاه گفتن توی این آزمایشها خیلی خطا هست ودرصد ریسکت اصلا بالانیست اما من استرس گرفته بودم گفتم بذار خیالم راحت بشه.خلاصه این دردسرارو تاالان کشیدم
پس ازهرسختی آسانی ست...آینده ای پرازاتفاقات خوب...خدایاشکرت💌