2777
2789
عنوان

یسری از دلنوشته های خودم🌟

77 بازدید | 6 پست

وقتی یکی بهت میگه تغییر کردی

یعنی چیزی که اون میخواسته نشدی

به کارایی که گفته عمل نکردی

هرچی گفته سرتو ننداختی پایین بگی چشم

به رباتی که اون خواسته تبدیل نشدی...

پس سعی نکن خودتو تغییر بدی

چیزی بشی که اون میخواد

فقط بهش لبخند بزن

از کنارش رد شو و دیگه به حرفاش فکر نکن

بزار همونطوری که هستی دوست داشته باشن...🤍

نویسندش=خودم🤪

چقدر قبول دارین؟

عاقبت خاک گِل کوزه گران خواهیم شد🙂🤍

عالی👏👏👏

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.

همش خوبه جز اون قسمت لبخند

قرار نیست به همه لبخند بزنیم چون این هم یه جور راضی کردنه بقیه هست،مردم تو نوشته هاشون زیاد اینو به کار میبرن جوری که کلیشه ای شده😶

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش خوبه جز اون قسمت لبخند قرار نیست به همه لبخند بزنیم چون این هم یه جور راضی کردنه بقیه هست،مردم ...

اره خب اینم حرفیه شاید چون فکر میکنیم لبخند زدن حس مهم نبودن افکار فرد مقابلمونو بهش میده...

عاقبت خاک گِل کوزه گران خواهیم شد🙂🤍
اره خب اینم حرفیه شاید چون فکر میکنیم لبخند زدن حس مهم نبودن افکار فرد مقابلمونو بهش میده...

نه در واقع حس تسلیم شدن و ضعیف بودن میده،بقیه زیاد لبخند میزنن بیا ما اخم کنیم 😉

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot