2777
2789
عنوان

اقدامیای آخر سالی بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 29 پست
آن شاءالله بارداری به حق علی اصغر حسین... ماه های قبل عقب مینداختی?

ممنونم مهربونم همچنین 

نه اولین بارمه این ماه سینه هامم درد زیادی داره شکم درد و ترشح هم دارم طوری که هر لحظه فکر میکنم پریود میشم 

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سینه هام میخارید رو بوها حساس شده بودم دلدرد ترشح زیاد که میگفتم الان پریود میشم ولی بی بی چکم قبل م ...

چ عالی .ان شالله سالم وسلامت باشید و همینطور نی نیتون صحیح و سالم بیاد تو بغلت💙

منم یه هفته به موعدمه ترشحاتم زیاده زیر شکمم تیر میکشه کمر درد دارم بااین ماه های قبل حالت های پریودی سه و چهار روز به موعدم شروع میشد این ماه زور تر شروع شد سینه هام درد داره و میخاره 

ایشالا در دومون قبل از عید باردار شیم عیدیمون بیبی چک مثبت باشه 😊چند روز به موعدته؟

چ عالی .ان شالله سالم وسلامت باشید و همینطور نی نیتون صحیح و سالم بیاد تو بغلت💙

⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
منم مثل شماس حالتام ینی باردارم یک سالو نیمه اقدامم

انشالله

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
منم یه هفته به موعدمه ترشحاتم زیاده زیر شکمم تیر میکشه کمر درد دارم بااین ماه های قبل حالت های پریود ...

شما حتما بارداری با این علائم...

من 24رم ۶روز دیگه...

شما چطور?

دعا کنید خدا به منو همسرم یه نی نی هدیه بده یه علی اصغر یا نازنین رقیه
۲۱ موعدمه ۷ روز دیگه ایشالا قبل‌ عید هر دومون باردار شیم  چند وقته اقدامی؟

من بعد ۷ماه بعد سقط اقدام کردم این ماه ک ماه اول اقداممه

دعا کنید خدا به منو همسرم یه نی نی هدیه بده یه علی اصغر یا نازنین رقیه