2777
2789
ايشالله عزيزم تا سال بعد اين موقع شما هم تاپيك زايمانتون رو بزنين 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ان شاالله مهربون❤️

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمارستان خصوصی میری ؟؟زایماندسزارین ک ترس نداره،مندبا خوشحالی رفتم 

دعا کن قبولم کنن فشار خون بالا و بارداری پرخطر دارم با این وجود دکترم گف برو بگو سرم درد میکنه و تاری دید دارم تا بتونی از بیمه ت استفاده کنی دعا کن برام که قبول کنن و اذیت نکنن

دعا کن قبولم کنن فشار خون بالا و بارداری پرخطر دارم با این وجود دکترم گف برو بگو سرم درد میکنه و تار ...

انشااللع قبول کنن ،اگه خصوصی میخای بری ؟؟اگه آره کپقبول میکنن اگه طرف قرارداد با بیمتون باشن ک حتما از بیمه استفاده میکنید 

انشااللع قبول کنن ،اگه خصوصی میخای بری ؟؟اگه آره کپقبول میکنن اگه طرف قرارداد با بیمتون باشن ک حتما ...

آره خصوصیه فقط باید حالمو خیلی بد نشون بدم دیگه باقیش توکل به خدا انشالله که قبول میکنن 

آره خصوصیه فقط باید حالمو خیلی بد نشون بدم دیگه باقیش توکل به خدا انشالله که قبول میکنن 

وا چرا ؟؟خصوصیا از این اداها ندارن ،چرا دکترت ی نامه نداد،ببین من هیچ مشکلی نداشتم دکتر برام ی نامه زد رفتم بستری شدم