2777
2789
عنوان

لعنت به حال بدی ..

126 بازدید | 5 پست

دو سال شد که دارم با خاطره اون ۶ ماه عاشقیمون زندگی میکنم

و به امید تکرار دوباره ش نفس میکشم ..

خسته شدم از خودم ، حالم ، افسردگیم ، بی اشتهایی و کمبود وزنم .. نیش و کنایه و زخم و زبونای بقیه

اگه تا آخر عمرم اینجوری بمونم چی؟ اگه کسی نتونه جاشو واسم پر کنه چی؟

اینور اونور حرف خواستگاره .. ۲۰ سالم بیشتر نیست اندازه کل عمرم تو این دو سال گریه کردم .. انگار اسباب بازی ام،، با این و اون هماهنگ میکنن خواستگار جدید معرفی میکنن ، مگه نمیبینن حالمو؟ میدونن دردم چیه و نسخه خواستگارو واسم میپیچن ... من اگه قرار بود انقد راحت یادم بره که ...

هیشکی نمیفهمه دردمو .

میترسم بخدا ، اگه هیچوقت چیزی درست نشه ، اگه روز خوبه که میگن نیاد ، اگه تا آخر عمرم کسی به چشمم نیاد ، چی میشه وضعیتم؟ 

عشقت بوده؟

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.