2777
2789
زندگی تو این دنیا دیگه حالمو بهم میزنه پسرم نبود تا االان خلاص بودم خیلی سخته شاید حالتو من بفهمم

منم 

میدونم زندگی خیلی قشنگی داره خیلی 

خیلی چیزای قشنگی هست تو این دنیا اما چه فایده 

بعضی موقع ها میگم بهتره بمیرم چون هیچیش به من نمیرسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمممم این لحظه های ناراحتی هم تموم میشه و میگذره ، کلا دنیا هیچ چیز خاصی نیست که بخاطرش غصه بخوری ...

ممنونم عزیزم حرفات دلنشینه، غصه ها و مشکلاتم یکی دوتا نیست و مربوط به الان نیست دیگه کهنه و عمیق شدن ...

خدا منو ببخشه و از سر تقصیراتم بگذره 

زندگی تو این دنیا دیگه حالمو بهم میزنه پسرم نبود تا االان خلاص بودم خیلی سخته شاید حالتو من بفهمم

عزیزدلم ان شاالله که حالت خوبه خوب بشه ،به قول مادربزرگم چه گویم که ناگفتنم بهتره

ممنونم عزیزم حرفات دلنشینه، غصه ها و مشکلاتم یکی دوتا نیست و مربوط به الان نیست دیگه کهنه و عمیق شدن ...

متوجه هستم عزیزم ، همه یسری مشکلات دارن حالا هرکی یجورش (باور کن،من خودم از اینایی بودم که میگفتن نه بابا اینجوری نیست و بعضیا اصلا هیچ مشکلی ندارم، ولی بعد که از نزدیک دیدمشون دیدم که واقعا اونام مشکل دارن ،شاید بنظر ما کوچیک بیاد ولی انگار دردش برا اونا همینقدره)، تازشم دنیا کلا عادلانه نیست، بهش عادت نکنیم چه کنیم؟! ولی خب حداقل میتونی مشکلات گذشترو رها کنی دیگه (: بچسب به جدیدا شاید اینا درست بشن (: 

خیلی حرف میزنم ببخشید.

انشالله،مطمئنم که همینطوره،خدا از حدی که ما تصور میکنیم خیلی مهربونتره🤍

جدی ؟؟ اولین باره میشنوم 

جدی؟ مثلا تو عزاداریا لباس مشکی میپوشن ،تو شادیا لباسای رنگی و روشن؟ دیوارا رو اکثرا سفید و رنگای روشن میزنن دلباز تر بشه و دلت نگیره ، فکر میکنم اینجوری باشه.. حالا دیگه نمیتونستم جور دیگه ای اینکارو کنم تو سایت شما ببخشید اگه اشتباه میگم😅

جدی؟ مثلا تو عزاداریا لباس مشکی میپوشن ،تو شادیا لباسای رنگی و روشن؟ دیوارا رو اکثرا سفید و رنگای رو ...

نه بابا مگه سایت ارثه بابامه

کلن گفتم یکی کافی بود منظوری نداشتم ولی راست میگی رنگی رنگی قشنگتره 🤗

این چه حرفیه عزیزم😅 چشم از این به بعد یکی میگذاریم🤗 این آخریشم تقدیم به شما 😁❤🧡💛💚💙💜🤎 @a ...

واااااای مررررسی 😍🥺 

نه همیشه بذار خیلی قشنگههه پشیمون شدم🙁