آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛
جوانه میزنم 🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)
مطمن باش زود حل میشه اینجا آدمایی مهربونی وجود داره که با دعاشون زود حل میشه من هربار اومدم اینجا گفتم دعام کنید فوری حل شده خیلی دلاشون مهربونه خدا بهشون گوش میده به دعای دسته جمعی خیلی گوش میده
عزیزمممم این لحظه های ناراحتی هم تموم میشه و میگذره ، کلا دنیا هیچ چیز خاصی نیست که بخاطرش غصه بخوری ،اگه میتونی مشکلتو درست کن اگه هم نمیشه سعی کن باهاش کنار بیای چون در نهایت مجبوری اینکارو بکنی پس کمتر غصه بخور و اینو بدون که خدا همیشه باهاته تو هر شرایطی ،انشالله زود خوب میشی🤗❤🧡💛💚💙💜🤎