2777
2789

اخه بهتون چی میدن قشنگ تو تاپیک دختر یازده سالع صحبت میکردیم هیجان زده بودیم ترکوندن اصلا دروغه وقتی هیجان داره چرا اخه میترکونید الان من کجا برم اخه

خداجونم همیشه دستمو بگیر

خب دروغ ک خوب نیس 

خیلی احساس بچع ها درگیر میش 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

پربازدیداس عشق علی دروغه 

تاپیک اخرم +دلیل

من یه قانون جذبی ام آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه°•°•°•°•°•°• اگه تو نوشته هام کلمات بی ربط هست بخاطر اینکه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و خود گوشی اصلاح میکنه•°•°•°•°•°متاسفانه اوضاع جوریه ک نمیشه سیاسی حرف نزد و کاربری  آدم فدای آزادی بیان میشه :/ •°•°•°• بحث سیاسی با کسی ک نفعش تو نفهمیدنه و ترجیح میده جاهل باشه اَخِ •°•°•°•   { ایخه شیماها سیتین پینجمین غیرب زیده اید } °•°•°•°•° نی نی سایت برا من یعنی کلی خواهر مادر باتجربه ک میتونن خیلی کمکم کنن...راستی اگه منو تو شب زدن رد خونمو از نی نی یار شب پیگیری کنین :/ .....اوووممم آهان اینم بگم ک ب نی نی یار ۵ هم تارگت میزنم :) پدر خوانده اس شک نکنین ....پشت دست من بازی کنین :///

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب بیخیالش

آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛
خب دروغ ک خوب نیس  خیلی احساس بچع ها درگیر میش

دقیقا ژینا جون اکثر  ایرانی ها که کلا خیلی تحت تاثیر هستن و مهربوننن سریع گریه میکنن

هر چند با اینکه چند سال خواننده خاموش بودم کلا ی قطره اشکم نریختم تا حالا کلا تو زندگی واقعا هم اینجوری نیستم البته

حرفه من مامایی👩🏻‍⚕️  خدایا مرسی بابت همسر خوبی💎 که بهم دادی 
اونوقت سایت پر از دروغگو میشه و البته هم شده و خیلی وقته که سطح اینجا خیلی پایین اومده 

خب نمیشه ک قضاوت کرد شایدم راسته پس بذارن تو تاپیک خوش بگذرونیم یا اصلا ناراحت بشیم بالاخره هیشکی واقعیت هیچ تاپیگی رو نمیدونه ک اومدیم سرگرم بشیم

خداجونم همیشه دستمو بگیر
دقیقا ژینا جون اکثر  ایرانی ها که کلا خیلی تحت تاثیر هستن و مهربوننن سریع گریه میکنن ...

منم 

کلا نمیخونم پربازدیدارو و داستانارو 

گاهی وقتا کمک میکنم اما درگیر نمیشم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh