2777
2789
عنوان

بالا اوردن شديد اوايل بارداري

269 بازدید | 13 پست

من هفته ١١ بارداريم و موقع بالا اوردن خيلي بهم فشار مياد همش نگرانم بچم اسيب ببينه امكانش هست؟

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک نکنم شدیدتر از من باشی .من بقدری بهم فشار میومد ک ادرارم گاهی بی اختیار میریخت ..نترس بچه جاش امنه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

وقتی تهوع داری تو حالت دسشویی ایرانی نشین مثلا خم شو ولی نشین 

من اوایل تا روز زایمان تهوع شدید داشتم خدارو شکر مشکلی پیش نیومد ولی همیشه میترسیدم 

منم خیلی زیاد بهم فشار میومد

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

فک نکنم کسی اندازه من ویار گرفته باشه و ماشالله دخترم سالم بدنیا اومد ،تصورکن اینقدر بالامیاوردم که آخرش خون بالا می اومد وبی اختیاری ادراری میگرفتم وفشارمم تا ۷ می اومد پایین

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
فک نکنم شدیدتر از من باشی .من بقدری بهم فشار میومد ک ادرارم گاهی بی اختیار میریخت ..نترس بچه جاش امن ...

دقيقا منم همينم هربار بالا ميارم از فشار ادرارمم مياد😔خيلي ميترسم با اين فشارا و سرفه ها بچم له شه اون تو 

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
فک نکنم کسی اندازه من ویار گرفته باشه و ماشالله دخترم سالم بدنیا اومد ،تصورکن اینقدر بالامیاوردم که ...

منم خون بالا ميارم😭

سلام عزیزم انشالله چیزی نیست 

میشه بگی اقدامات چند روز در میون بود؟

من هر شب رابطه داشتم که فک کنم اشتباه بوده چون میگن اسپرمو ضعیف میکنه 

تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘
سلام عزیزم انشالله چیزی نیست  میشه بگی اقدامات چند روز در میون بود؟ من هر شب رابطه داشتم که ف ...

ممنون عزيزم. اقدامم ٩-١٢-١٤-١٨-٢٥ پريودم بود بهتره يه شب دوميون باشه

دقيقا منم همينم هربار بالا ميارم از فشار ادرارمم مياد😔خيلي ميترسم با اين فشارا و سرفه ها بچم له شه ...

اصلا نگران نباش 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
منم خون بالا ميارم😭

هیییچی نمیشه ،فقط تندی وترشی نخور ، اگه امکان داره تا مدتی غذا فقط بصورت پخته وکبابی همراه برنج نرم بخور،فعلا میوه خام نخور ،شیرینی هیچجوره حتی شیره نخور،بادام درختی عالیه 

❤️لایکم نکن مهربون❤️