خانوما من پسرم به شدت بد دارو بود و آهن که میدادم تا شب هر چی میخورد میاورد بالا با همه چی امتحان کردم شربت آبمیوه ولی میاورد بالا خارجی گرفتم نمیدونم اسمش سیدرال بود اونم نمیخورد الان دوسال و نمیشه و من خیلی نگرانم شیر خشکی هم بود بی اشتها کم غذا هم هست براش گوشت ماهیچه و برنج و عدس درست میکنم قبلا خوب میخورد تازگیا نمیخوره حریره چهار مغز با زعفرون روزی یه کاسه بهش میدم اینو یه کم دوست داره تخم مرغ قبلا میخورد الان نه خیلی نگران هم ندادن قطره آهنشم و هم تغذیه اش فقط شربت زینگ پلاس خوب میخوره ممنون میشم کمکم کنید و بگید شما به بچه ها تون قطره آهن دادید
اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم میرسم😎 🧘♀️🤸♀️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
والا من دادم همین سیدرال ولی خب اگه خیلی نگرانی یه ازمایش ببرش کم خونی باشه دکتر با مولتی حلش کنه
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم میرسم😎 🧘♀️🤸♀️