2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمر درد دارم با سرگیجه ، یعنی ممکنه حامله باشم اخه حس میکنم س ین م سفت شده تو ماه اول این علائم ه ...

من مثلا چند روز ۵ روز عقب افتاد پریودیم فک کنم بخاطر عفونت بود کمردردم خیلی خیلی شدید بود و دلدرد شدید تیر میکشید ک بعد چند روز شدم سرگیجه اینا نداشتم

رازیانه براکیست سینه خوب نیست منم تاخیرداشتم این ماه جعفری دم کردم خوردم زرشک دم کردم خوردم بازشدشایداسترست بالاست بعدیه هفته بی بی چک زدم داشتم میمردم ازاسترش منفی شد سه چهارساعت بعداومدلامصب😁

نهههه😭😭 اصلا آمادگیشو نداریم

😅😅😅😅شوخی کردم انشاالله که حل شه عزیزم💓ولی من رازیانه میخوردم خوب بود من پودرش نصف قاشق چای خوری خوردم دوسه روز پشت هم دیگه درست شد. من از خانمی عطاری داشت کمک خواستم 

اینا ک دود میکنیم؟

سرچ کن طب سنتی میاد توضیحات بیشتر

خودم تجربه کردم عزیزم

درمان عفونتها هست خیلی عالیه

برای اسهالی که با دارو خوب نشد هم استفاده کردیم عالیه...پاکش کنید و با آب قورت بدین

همیشه ۱۸ساله هستم  

ببخشید اینجا میپرسم اگه ازمایش بارداری ندی اما سونو بری نشون میده سه هفته بارداری ؟من بیبی مثبت شد بچه هم شیر میدادم بعد زود رفتم دکتر سونو کرد گفت سه هفته بعد گفتم نمیخواستم خیلی راحت گفت قرص بزارم برات 😢

ببخشید اینجا میپرسم اگه ازمایش بارداری ندی اما سونو بری نشون میده سه هفته بارداری ؟من بیبی مثبت شد ب ...

اگه بخوام قرص بخورم باید برم دکتر؟؟ اسمش چیه؟؟

اگه بخوام قرص بخورم باید برم دکتر؟؟ اسمش چیه؟؟

عزیزم قرصش نمیدونم چیه و خوردنی نیست گرونه من فکرکنم اصلا نبودم چون خیلی راحت دکتره انجام داد و منم عادی مثل پریودی بود درصورتی یه زنه دیدم الان قرص گذاشته براش دکتر و دوهفته خون ریزی داشت مثل زایمان بوده اونم سه هفته بوده که