2777
2789
عنوان

IUI های فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۰

623 بازدید | 44 پست

کسی هست؟

سلام 

من فروردین باید برم کلینیک یا دارو میده واسه همون موقع یا اینکه میره واسه اردیبهشت...

اگر کسیم رفته نتیجه گرفته بیاد بگه🥰🌹

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید

من آی وی اف هستم دو تاانتقال منفی داشتم میتونم فروردین برم ولی احتمالا مرداد میرم می خوام وزنمو کم کنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من آی وی اف هستم دو تاانتقال منفی داشتم میتونم فروردین برم ولی احتمالا مرداد میرم می خوام وزنمو کم ک ...

چه مشکلی دارین ببخشید البته

چه مشکلی دارین ببخشید البته

خواهش این چه حرفیه

همسرم آزواسپرمه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

منم همسرم ضعیف 😔انشاالله مثبت بشیم باردار بشیم

ان شاالله که نتیجه بگیری

من بعد دو تا انتقال منفی به حدی حالم خراب شد روحی داغون شدم اصلا اسم انتقال میاد میترسم😔دعا کن برام

ان شاالله که نتیجه بگیری من بعد دو تا انتقال منفی به حدی حالم خراب شد روحی داغون شدم اصلا اسم انتقا ...

انشاالله جواب بگیری....چرا اسپرم اهدایی نمیگیری

سلام من دوم اسفند ای یو ای شدم امروز جواب ازمایشم و گرفتم مثبت بود خداروشکر

وای خداروشکر خواهش میکنم از تجربیاتت از همه چیت بگو 🥺🥺🥺🥺

وای خداروشکر خواهش میکنم از تجربیاتت از همه چیت بگو 🥺🥺🥺🥺

من دوبار ای یو ای منفی داشتم یه بارم که بخاطر اینکه فولیکولم به کیست تبدیل شده بود کلا سیکل ای یو ای کنسل شد برام اینبار سومین ای یو ای بود که مثبت شد برام  

من دوبار ای یو ای منفی داشتم یه بارم که بخاطر اینکه فولیکولم به کیست تبدیل شده بود کلا سیکل ای یو ای ...

مشکلتون چی بود ک ای یو ای کردین؟