2777
2789
عنوان

میشه بیاین نظر بدین چی فکر میکنین

54 بازدید | 7 پست

یکی از دوستام هفت ماه پیش با یه پسری اشنا شد و باهم دوست شدن دوستمم تا حالا دوست پسر نداشته بود این اولیش بود بعد یه ماه میگفت پسره پیشنهاد رابطه داده دوستمم نه گفته بود اره نه گفته بود نه جواب درستی نداده بود همینطوری هفت ماه گذشت تا الان که دو روز قبل که پسره دوباره بحثو کشیده بود وسط و گفته بود اینطوری بیشتر میفهمی چقد دوست دارم و اینا ولی دوستم رد کرده بود از اون موقع پسره همه جا افلاین شده 

حال دوستمم خیلی بده خیلی به پسره وابسته شده بود به نظرتون ناراحت شده یا فقط بخاطر رابطه اینو میخواست الان که فهمیده زده به کاهدون رفته چون دوست خرم میگه میخواد  برش گردونه چون دوسش داره 

ببخشید طولانی شد خواستم یجا بگم یه جواب بدین علاف نشین تیکه تیکه نگم 

پسرا فقط دنبال ی چیزن اینم شگردشونه اول طرفو وابسته میکنن بعد درخواستشونو میگن 

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیشکی با ول کردن ی آدم مخصوصا از نوع غلطش نمرده

ینی چی آخهههه اگ دوسش داشت همچین پیشنهادی نمیداد

ببین منو🤨                                    بخند😬                                    بخند عمو ببینه😉                                                                آخ قربون خنده هات، همیشه بخند خوب؟! بذار زندگی بفهمه زورت بهش میرسه                                                               

مگه میخواد بچه گول بزنه  اینجوری بیشتر میفهمی چقدر دوستت دارم 🤯😑🤐  بگو برو بابا  این کلکا دیگه قدیمی شده ......

اتفاقا اگه برای داشتن کسی صبر کنی و زحمت بکشی تا واقعا مال خودت بشه  میشه گفت دوسش داری نکه یکیو به بهانه ی اینکه دوسش داری ازش رابطه بخوای  بعد اگه گفت نه  بری   خب اگه دوستش داشت که نمیرفت  دوستت چه ساده س واقعا  

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...
مگه میخواد بچه گول بزنه  اینجوری بیشتر میفهمی چقدر دوستت دارم 🤯😑🤐  بگو برو بابا  ا ...

منم چیزی بهش میگم میگه تو نمیفهمی دوست داشتن چیه ولی نمیخواهم ولش کنم بلا سرش خودش بیاره  

فقط برای رابطه کسی که دوستت داره به خواستت احترام میزاره در اکثر موارد اگه از طرفین یکیم راضی نباشه نباید اون کارو انجام بدن چون اونی که میگه نه اگه انجام بدن اذیت میشه ولی اون یکی براش فرق نداره

منم چیزی بهش میگم میگه تو نمیفهمی دوست داشتن چیه ولی نمیخواهم ولش کنم بلا سرش خودش بیاره   &nbs ...

بگو اگه من نمیفهمم قطعا اون پسره هم نمیفهمیده وگرنه اینکارو نمیکرده باهات ... 

نه اولین نفری هستی که فکر میکنی عاشق شدی نه اخریش 

کسی که تورو دوست داشته باشه  با خنده هاتم عشق میکنه  حتما لازم نیست ببرتت جایی و ......‌ 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...