2777
2789
عنوان

شهرپرند خوبه برای زندگی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 26 پست
عزیزم نمیخوام دلتو خالی کنم ولی خیلی امکانات ضعیفی داره... البته بستگی داره توی چه سطح زندگی و منطق ...

این چه حرفیه بنده از تهران رفتم پرند و واقعا راضیم تهران الان دیگه واقعا افتضاح شده زندگی اینقد شلوغه آلودس اتفاقا من جای خوب تهران هم بودم نمیدونم شاید دید شما اینجوریه ولی من حقیقت رو گفتم به ایشون 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
این چه حرفیه بنده از تهران رفتم پرند و واقعا راضیم تهران الان دیگه واقعا افتضاح شده زندگی اینقد شلوغ ...

کدوم محل بودی؟

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا چون گفتی تبریز ..خواستم درست راهنماییت کنم و با تصورات اشتباهی نیای و یهو جا بخوری... ولی خوب ...

مامیتونیم بریم تهران ولی خب همسرم هرروز تامحل کارش خیلی سختش میشه فرودگاه امام تاتهران چندساعت راهه؟

وجدان،صدای خداست...
ما الان ۴ ساله پرندیم ولی فقط باز صفر تا ۳ خوبه اونم نه هر خونه ای اگه باغ ویلا بگیری عالیهههه من را ...

نه من جز اینجا نمیتونم جای دیگه زندگی کنم

البته مجردم

ادم با عشقش همه جا میتونه زندگی کنه

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔
نه من جز اینجا نمیتونم جای دیگه زندگی کنم البته مجردم ادم با عشقش همه جا میتونه زندگی کنه

عزیزم انشالله که یه عشق خوب نصیبت بشه که مال همون اطرافم باشه. من چند سال اول عروسیم پاسداران بودم بعد اومدیم اینجا 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
 عزیزم انشالله که یه عشق خوب نصیبت بشه که مال همون اطرافم باشه. من چند سال اول عروسیم پاسداران ...

عشق دارم😁 

ایشالا هرجا که آرزوشو داری باشی