2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید اونم دلتنگ باشه.. فقط خودش می دونه

میدونم اونم دلتنگه ،پیامم داد ولی سرسنگینیم ،و من واسه اولین بار تصمیم گرفتم واقعا رها بشم دیگه ،شما اگه بدونید طرفتون هم دلتنگه ولی روش نمیشه بیشتر بیاد جلو ،چون قبلش حرف جدایی رو زده ،ولو موقع دعوا ،کوتاه میاید ؟

میدونم اونم دلتنگه ،پیامم داد ولی سرسنگینیم ،و من واسه اولین بار تصمیم گرفتم واقعا رها بشم دیگه ،شما ...

نمی دونم

من بودم دلتنگیمو ابراز می کردم

دست کم اون شجاعت داشته که اول اعتراف کنه

غم تو را زدست آسان ندهم

شما پایه جدایی شدی یا اون ؟پشیمونی حالا ؟

ي مشكلاتي اين چن وقت پيش اومده ك واقعاااا ادامه دادن رابطه فقط زجر كشيدن برا جفتمون بود و هردو تصميم گرفتيم ك تمومش كنيم و اون ميگفت وقتي همه چي درست شد برگرديم و بهتر از قبل شروع ميكنيم اما من خيلي ميترسم از اين فاصله بينمون🥺🥺🥺🥺🥺🥺پشيمون ن چون نميشد انقد سختي بكشيم و ارامشمون از بين بره فك ميكنم تصميم درستي گرفتيم اما خيلي دلتنگ و بي قرار شدم💔

نمی دونم من بودم دلتنگیمو ابراز می کردم دست کم اون شجاعت داشته که اول اعتراف کنه

اعتراف نکرد ،موقع دعوا دو سه باری گفت دیگه تمومش

کنیم ،امروزم فقط حالم رو پرسید ،ولی اگه پیام میدادم اونم برمیگشت ،که دیگه من پیام ندادم 

ي مشكلاتي اين چن وقت پيش اومده ك واقعاااا ادامه دادن رابطه فقط زجر كشيدن برا جفتمون بود و هردو تصميم ...

اگه میخاست میموند و کنار خودت تلاش میکرد ،به نظرم بش فک نکن دیگه ،فقط خودت رو عذاب میدی ،چند سالته ؟ببخشید میپرسم 

اگه میخاست میموند و کنار خودت تلاش میکرد ،به نظرم بش فک نکن دیگه ،فقط خودت رو عذاب میدی ،چند سالته ؟ ...

خب اون موند هشت ماه همينجوري ادامه داديم اما بهتر ك نشد هيچي بدتر هم شد و اينم خودم بيشتر اصرار كردم ب جدايي چون واقعا داشتم اذيت ميشدم...١٦ سالمه