2777
2789
دیشب داشتیم    

من عاشق این غذام سینه مرغ و کف تابه میچینم بعد روش پیاز حلقه ای میچینم بعد رو پیاز گوجه فرنگی حلقه حلقه میکنم و رو پیاز میچینم یکمی نمک و روغن میریزم در تابه رو میزارم زیرشم کم میکنم ببین چه بویی راه میندازه تو خونت گوجه فرنگیا آب میندازن مرغام با اب گوجه ها قشنگ میپزن

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیب زمینی شکم پر چه جوریه

من میزارم کبابی میشه رو نمک 

بعد از وسط نصف میکنم وسطشو خالی میکنم تویه ظرف بعد گوشت چرخ کرده یا سینه ی مرغ یاقارچ هرکدوموداشتی تفت بده اگه فلفل دلمه هم داشتی قاطی کن ادویه بزن بعد باسیب زمینی قاطی کن بریز توش روش پنیربریز فر داری بزارتوفر نداری توهمون قابلمه که توش با نمو پختی بزار که پنیر اب شد نوش جان کن با سس 

و رویاهایم جهانی است که شادی را به من بر می گرداند...💞
وای دلم رفت دختر

عزیزم 😍 درست کردنش راحته زیاد زمانبر هم نیست فقط بزار اب گوجه ته بکشه بعد خاموش کن با نون سبزی خوردن و دوغ خیلی عالیه نوش جونتون

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .