2777
2789

چه خوبه که سایت پررر شده از عکس خرید کیف و کفش و مانتو و وسایل عید

خیلی ذوق دارم و لذت میبرم

منکه دوساله بازار نرفتم و هیچی نخریدم و کلا عیدی نداشتیم بخاطر همین کرونا

ولی خیلی عشق میگنم خریداتونو میبینم

ممنونم😍

اگر خریدی دارید اینجا هم بزارید دور هم باشیم😍

این صفحه متعلق به من 

یادش بخیر کاربریه اولم سال ۹۱ بود چقدر اونموقع همه با احترام بودن و تو سایت دروغی نبود و اعتماد ب هم داشتیم ب حدی که من و چندتا از خانمها اونموقع شماره ی همو داشتیم و باهم حرف میزدیم

این صفحه متعلق به من 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی ب نظرم کسایی ک توی این شرایط مرگ و میر فکر عید هستن و میرن خرید نادون ترین مردم هستن...من پارسال ک جایی نرفتم امسالم نمیرم ولی همینایی ک میرن خرید و دو روز دیگه عید دیدنی میان میگن چرا دولت کاری نمیکنه انقد مرگ و میر زیاد شده نمیدونن ک با بی عقلی خودشون داره مردمو ب کشتن میدن

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود🌿
ولی ب نظرم کسایی ک توی این شرایط مرگ و میر فکر عید هستن و میرن خرید نادون ترین مردم هستن...من پارسال ...

شاید اینترنتی میخرن.درسته که ممکنه به خودشونم اسیب بزنن ولی بعضیا که بچه کوچیک دارن کلا لباس کوچیک میشه یا خراب میشه چاره ای جز خریدن ندارن

این صفحه متعلق به من 
شاید اینترنتی میخرن.درسته که ممکنه به خودشونم اسیب بزنن ولی بعضیا که بچه کوچیک دارن کلا لباس کوچیک م ...

ن منظورم خریدن نیست خب مبارکشون بخرن ولی حداقل عید دیدنی نرن اوضاع خیلی داغونه 

ن منظورم خریدن نیست خب مبارکشون بخرن ولی حداقل عید دیدنی نرن اوضاع خیلی داغونه 

اره واقعا چون کرونا هم که روز ب روز داره آپدیت و خطرناکتر میشه.خدا رحم کنه.واقعا موندم که کی این وضع تموم میشه

این صفحه متعلق به من 
اره واقعا چون کرونا هم که روز ب روز داره آپدیت و خطرناکتر میشه.خدا رحم کنه.واقعا موندم که کی این وضع ...

انشالله مردم رعایت کنن واکسنشم سریع تر تولید بشه راحت شیم