2777
2789

سلام من دوره هام معمولا ۳۲ تا ۳۵ روزست این ماه ماه چهارمی هست ک اقدامم و روز ۱۳ یا ۱۴ سیکلم بود که لک بینی داشتم درد پریودی هم داشتم که فک کردم زودتر پریود شدم اما خب همون روز بود و دیگه لک بینی نداشتم امکان داره اون لک لک لانه گزینی باشه؟

درست و غلط رو میشه از هم تشخیص داد مشکل اینه که غلط جذاب ترع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله امکانش هست گلم

اخه من شنیدم ک میگن لک لانه گزینی برای روز موعده من وسط سیکلم لک رو دیدم برای همین به شک افتادم

اخه من شنیدم ک میگن لک لانه گزینی برای روز موعده من وسط سیکلم لک رو دیدم برای همین به شک افتادم

نه منم سره پسرم وسط موعدم بود با کلللی کمر درد..ربطی ب اول و اخر نداره هر موقع ک لقاح صورت گرفت جنین تشکیل شد خودشو از لوله ها رسوند ب رحم..دیواره ی رحم ک‌پر از خونه رو سوراخ میکنه و‌خودشو ب اونجا متصل میکنه این اتصال باعث لکه بینی میشه همین..بعضیا زود لقاح انجام میشه بعضیا دیر متغیره برای هرکس

نه منم سره پسرم وسط موعدم بود با کلللی کمر درد..ربطی ب اول و اخر نداره هر موقع ک لقاح صورت گرفت جنین ...

اهان ممنون عزیزم از راهنماییت خدا کنه واسه منم مث شما باشه

نه منم سره پسرم وسط موعدم بود با کلللی کمر درد..ربطی ب اول و اخر نداره هر موقع ک لقاح صورت گرفت جنین ...

بعد از چند وقت بی بی چک استفاده کردید؟

چطور با همسرتون اشنا شدین اشکال نگرفت ک بچه طلاق بودین 

نه اخه این یه مسئله ایه ک دست خودت نیست