2777
2789
عنوان

خارش بدن

209 بازدید | 6 پست

سلام

شوهرم حدود٥ماه خارش كل بدن داره و با دكتر پوست رفتن و حجامت كردنو لوسيون زدنو هيچ كدوم درمان نشد،دكترگفته خشكي پوسته ولي با لوسيون زدنم درمان نشد و شبا موقع خواب بدترميشه

كسي تجربه داره؟

قضاوت كردن ممنوع  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام،منم این مشکلو دارم ولی خداروشکر نه کبد چرب دارم نه قند خون فقط حساسیت پوستیه که بعضی از موقع ها تشدیدددد میشه.انتی هیستامین ها رو امتحان کنید رو من جواب میده ولی برام خواب اوره 

سلام،منم این مشکلو دارم ولی خداروشکر نه کبد چرب دارم نه قند خون فقط حساسیت پوستیه که بعضی از موقع ها ...

اتفاقا انتي هيستانينم داد دكتر،اما اخه تاكي؟تا ي شب نميخوره باز همون رواله...البته ما از جنوب اومديم اصفهان نميدونم به ابو هوا هم ربط داره يانه

قضاوت كردن ممنوع  
اتفاقا انتي هيستانينم داد دكتر،اما اخه تاكي؟تا ي شب نميخوره باز همون رواله...البته ما از جنوب اومديم ...

بله متاسفانه انتی هیستامین درمان نمیکنه فقط مقطعی اروم میکنه سعی کن چیزایی که باعث الرژی هست مصرف نکنه یا گرما و عرق کردن هم بده شامپو بدن مخصوص استفاده کنن که پوستو خشک نکنه

اتفاقا انتي هيستانينم داد دكتر،اما اخه تاكي؟تا ي شب نميخوره باز همون رواله...البته ما از جنوب اومديم ...

خب پیش ی فوق تخصص کبد و گوارش برو اگه مربوط به کبد نبود بعد درمانای دیگه.

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️