2777
2789

من هم باردارم هم یه بچه ده ماهه دارم به خدا انقدر خسته میشم آرزوی یه ساعت استراحت دارم حالا خواهر شوهرم میخواد زایمان کنه گفت دخترم پیشت بمونه تا ازبیمارستان بیاد دخترش پیش فعالی داره بی نهایت شلوغ گاهی دخترم اویزون میکنه هرچی بهش میگی بشین نمیشینه بی ادب هرچی از دهنش در بیاد بهت میگه من قبول نکردم بیاد پیشم کارم اشتباهه

ن عزیزم

من یه قانون جذبی ام آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه°•°•°•°•°•°• اگه تو نوشته هام کلمات بی ربط هست بخاطر اینکه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و خود گوشی اصلاح میکنه•°•°•°•°•°متاسفانه اوضاع جوریه ک نمیشه سیاسی حرف نزد و کاربری  آدم فدای آزادی بیان میشه :/ •°•°•°• بحث سیاسی با کسی ک نفعش تو نفهمیدنه و ترجیح میده جاهل باشه اَخِ •°•°•°•   { ایخه شیماها سیتین پینجمین غیرب زیده اید } °•°•°•°•° نی نی سایت برا من یعنی کلی خواهر مادر باتجربه ک میتونن خیلی کمکم کنن...راستی اگه منو تو شب زدن رد خونمو از نی نی یار شب پیگیری کنین :/ .....اوووممم آهان اینم بگم ک ب نی نی یار ۵ هم تارگت میزنم :) پدر خوانده اس شک نکنین ....پشت دست من بازی کنین :///

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه شرایطت را بسنج

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
خودت بزار جای اون موقه زایمان ب یکی بگی بزار دخترم پیشت باشه بهت بگه نه.... صدرصد تو بیمارستان فکرش ...

به خدا بی نهایت بی ادبه اروم قرار نداره اگه بچه ارومی رو چشمام میزاشتمش

نه اصلااا.حتی اگه باردارم نبودی و بچه کوچیک نداشته باشی.بازم تحمل بچه بی ادب سخته. تازه باردارو و ب ...

باور میکنی مادرم فوت کرده فوش مادرم ومیده یا یکی از عکس مادرمو پاره کرده بود