2777
2789
عنوان

نامزدم بهم محل نمیزاره

254 بازدید | 16 پست

خیلی باهم خوب هستیم 

کارش خیلی سخته و همش سرکار هست 

میدونم که اهل خیانت این چیزا نیست پس نگین خیانت کرده 

ایران زندگی نمیکنه 

الان چند روزه بهم محل نمیزاره 

کلا با یاد حرف نمیزنیم 

میگه سعی خوش اخلاق باشی 

میگه چرا همش ناراحتی 

چرا خوشحال نیستی 

همش غر میزنی

میگه وقتی خوشحال بودی بهم زنگ بزن 

میگه کاش انقدر زیبا نبودی ولی اخلاق داشتی 

من همش ناراحتم چون پیشم نیست ... 

ولی میخوام خوشحال باشم دیگه 

نمیخوام بدتر شه 

چکار کنم 

رابطه از راه دور بدترین نوع رابطس

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم 

چیزایی که بهت گفته گوش کن با اخلاق باش غرنزن کلا انرژی مثبت باش خودتو بزار جاش کارت زیاد باشه با یه دلی میای با نامزدت حرف میزنی ولی همش غر بازم دوس داری باهاش حرف بزنی ؟

وضعیتت سخته دوری اینا واقعا سخته ولی عزیزم حتی اگه خسته شدی از ای وصعیت ناراحتی از دوریش زیاد به رو خودت نیار اون زنگ میزنه بهت میخواد انرژی بگیره نه اینکه حالش بدتر شه

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

چشم سعی میکنم اینجوری باشم 

بی بلا

من وقتی طرفم زنگ میزنه با خوشحالی و وجد جواب میدم میگم دلم برات تنگ شده بود چ خوب شد زنگ زدی اتفاقا میخواستم منم زنگ بزنم صداتو بشنوم ازینجور حرفادیه. از روزیک گذرونده میپرسم و تاازم نپرسه از روزم نمیگم. و سعی کن بخندونیش تا  ذوق داشته باشه دوباره بهت زنگ بزنه

خدایاسپردم خودموبهت.ب بزرگیت قسم کاری کن ک پشیمون شن.....