2777
2789

سلام دوستان من و پسر عموم به هم علاقه داشتیم البته هیچ صحبتی از هر دو طرف چه تلفنی چه پیامک به همدیگر انجام نشده بود و فقط ته دل میدونستیم که به هم علاقه داریم ولی زن عموم مانع ازدواج شد تا اینکه پسر عموم ازدواج کرد و من فعلا مجردم حالازن عموم دائما زنگ میزنه خونه امون چه مستقیم چه غیر مستقیم به ما میگه که بیایید نوه دختریش رو واسه برادرم بگیریم اگه شما جای من بودید چیکار میکردید؟؟؟ 

چ ربطی بهم دارن؟برادرت چی میگه؟

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستمو مشت ميكردم ميخوابوندم دهنش

اميدي هست... چون خدايي هست...هروقت كم آوردي فقط به آسمون نگاه كن...👻اونارم ولشون كن بزار توهم بزنن خودشونو بزنن به اون راه بزار فكر كنن تو ابله هستي...راه خودت رو برو... بهترين خودت باش @@@از موش كور توقع ديدن نداشته باش بزار زير خاك خودش بچرخه و حال كنه😂🤣 تو نيازي به توجه هيچ كس نداري بجز خدا و اونهايي كه اون بخواد پس اگر خوبي كردي نديدن اگر حق اتو خوردن و ذوق كردن غصه نخور اينا ميگذره ببين كجا رو ميگيرن ... دنده زندگيتو به موقع عوض كن💐بقيه اشو خلاص برو 😂

اه پسرعموت واقعا دوست داشت باهات ازدواج میکرد بعدشم ازدواج فامیلی خوب نیست سعی کنید از غریبه برای برادرتون زن بگیرید

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
ظاهرا بدش نمیاد ولی به خاطر من قبول نمیکنه

اگه برادرت الان قبول کنه ممکنه در آینده یجورایی از تو خجالت بکشه.در صورتی ک اصلا معلوم نیس خوشبخت بشه یا نه.اگرم قبول نکنه شاید در آینده اگه با کس دیگه ازدواج کنه چشمش دنبال این دخترخانوم باشه.ب نظر من شما ب برادرت بگو اصلا منو وارد این قضیه نکن و بهم فکر نکن.یه تصمیم درست بگیر.امیدوارم خودتم ی ازدواج خوب خوب خوب بکنی ک همه انگشت ب دهن بمونن عزیزم

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
اه پسرعموت واقعا دوست داشت باهات ازدواج میکرد بعدشم ازدواج فامیلی خوب نیست سعی کنید از غریبه برای بر ...

آخه چند سال بعد ازدواجش تو عروسی برادرش خواهرش با خانومش حرفشون شده بود بعد پدر خانومش بهش گفته بود تو باید اون کاری رو  که خودت میدونی رو بکنی تو عرضه نداری برگشته بود گفته بود آره من عرضه ندارم اگه داشتم با دختر عموم ازدواج میکردم