2777
2789
عنوان

عفونت مزمن رحم

308 بازدید | 28 پست

سلام من چند سال عفونت دارم که با هیچ انتی بیوتیکی خوب نمیشه،حتی یبارم ب لگنم زد ک بستری شدم،و بوی بد دارم که تو این سه سال یبارم برطرف نشد، هرچیم دکتر میرم فقط انتی بیوتیک میدن،یا میبینن جواب نمیگیرم میگن نه عفونت نداری برو، بعد یه دکتر دیگه میرم میگن عفونت شدید داری،کسی تجربه ای د ار بهم کمک کن واقعا خیلی دارم اذیت میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که  همه کار کردید 

کاش  دکتر طب سنتی رو هم  امتحان می کردید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
شما که  همه کار کردید  کاش  دکتر طب سنتی رو هم  امتحان می کردید

طب سنتیم یه دوتا رفتم، پونه و چنتا چی دیگه بهم دادن فایده نداشت، واقعا نمیدونم دیگه باید چیکار کنم، بوی بدم اصلا از بین نمیره

حالا که با آنتی بیوتیک درمان نشده ی طب سنتی خوب پیدا کن برو پیشش

خواهر شوهر خواهرم عفونت داشت باردارم نمیشد یادم نیس چن سال پیش بود ی گیاهیو مثل خمیر درست میکرد میمالید به شکمش میگفت فقط عفونت بود که دفع میشد بعدشم باردار شد

مامان دوتا دخمل ناز 😍