تبریز. غذا رو میفرسته با اجیل وسبزه و ماهی با یه کادو همون عیدی .اگه برادر داشته باشیم هم متاهل باشه اونم به خواهرش غذا میفرسته امسالم اولین چهارشنبه س داداشم متاهل شده خونه داره اونم بخواد میفرسته
هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم خیلی دوست دارم از رو آتیش بپرم و از این کار ها ، متاسفانه نمیشه و نخواهد شد و من این آرزو رو با خود به گور خواهم برد
برای زندگی من😔 و زندگی خودت و آخرتت لطفا ۵ تا صلوات بده خوشگل جونم 😌😜😛، مرسی ... بعد برو پایین ... 😍😍😘منو تو تاپیک های دعوا و عکس تگ کنید بازم مرسی 😍😍😂😂 اگه میخوای به محیط زیست کمک کنی به من درخواست دوستی بده قربونت 😍😍😍😘😘 در زمینه مشکلات گیاهان آپارتمانی و تکثیرشون هم میتونم (( تا حد توانم )) کمک کنم😍😍😝😝😝🤗😇
خانواده پدرم قول دادن یه آتش دروس کنن با بچه ها بازی کنیم ، که لغوش کردن و قول دادن سال بعد و دیگه نکردن
ازشون بدم میاد ،، به دلایل مختلف ،،
خانواده مادری هم نمیتونن انجام بدم
برای زندگی من😔 و زندگی خودت و آخرتت لطفا ۵ تا صلوات بده خوشگل جونم 😌😜😛، مرسی ... بعد برو پایین ... 😍😍😘منو تو تاپیک های دعوا و عکس تگ کنید بازم مرسی 😍😍😂😂 اگه میخوای به محیط زیست کمک کنی به من درخواست دوستی بده قربونت 😍😍😍😘😘 در زمینه مشکلات گیاهان آپارتمانی و تکثیرشون هم میتونم (( تا حد توانم )) کمک کنم😍😍😝😝😝🤗😇