😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمیفهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️
دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید.
هیچوقت قوی نمیشوی تا زمانی ک قوی بودن و قوی ماندن تنها انتخابت باشه🙂متاهل ❤💍دوستام بهم میگن بهترین مشاوره بد اخلاق دنیا 😐تجربه نشون داده تو هر طور باشی مردم طور دیگه ای فکر میکنند ؛پس خودت باش دنيا "اصالت" را ستایش میکند!🙂❤