2777
2789
عنوان

یکسال زندان😢

1615 بازدید | 20 پست

بچه ها کسی میدونه واسه کسی ک یکسال حبس تعزیری خورده و شاکی خصوصی و عمومی داره عمومی یهنی زده مدعی العموم شاکیه، اگ شاکی خصوصی رضایت بده حبسم ورداشته میشه؟خواهش میکنم جواااب بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جریمه  دولت و حبس عمومی باید بره

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

عزیزم زنگ بزن ۱۴۸۰ ...مشاور حقوقی ...رایگانه به تمام سوالاتتون جواب میده 

۸ صبح تا فکر کنم ۸ شب جواب میدن

نی نی یار جان🙁🙏ایندفعه با سیمکارت پدرشوهر خواهرم 😐😐😐کاربری ساختم...دیگه کل فامیل رو قبضه کردم رحم کن نترکون...منم قول میدم دختر خوبی باشم 😍🤭

عزیزم فکر کنم یکسال رو الان بشه یه کاریش کرد که نره، یکی از آشناهای ما همین مدت زندان بهش دادن رفت پیش یه وکیله براش اوکی کرد که نیفته زندان، میخوای شماره وکیله رو بهت بدم؟ 

راج ب چی بود  وقتی قاضی رای بده ب حبس حبس سر  جاش هست چون جرم و زندان داره مگ اینکه تبدی ...

راجب مزاحمت ملکی شاکی گفته رضایت میده اما ما فک کردیم ک حبس ازبین میره ک میخایم پول بدیم رضایت بده