2777
2789
عنوان

یچی دیدم برگام ریخت😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا دیگه زندگی براشون بی معنا شده.یا اتفاقایی افتاده براشون که دیگه مغزشون کار نمیکنه و فقط نفس میکشن

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.
واقعا خجالت نمیکشن تازه یکیشون بود داشت سرقبرشوهرش گریه میکرد اینو کرده بود تبلیغات😑

وقتی ازدواج میکنن و سه ماه بعد ازدواجشون مسخوان بزان و ادعای روشنفکری و تابو شکنی دارن

الان شما کمک کردی ب  بیشتر دیده شدنش 😉

منکه ک اصلا نرفتم توپیجش هیچ وقتم همچین دلقک هایی رو فالو نمیکنم و پیگیر نمیشم ولی این دیگ تهششش بود اینقد ادم بی شخصیت شوهرش چقد هویجه 😐😑

منکه ک اصلا نرفتم توپیجش هیچ وقتم همچین دلقک هایی رو فالو نمیکنم و پیگیر نمیشم ولی این دیگ تهششش بود ...

کلا اینستاگرام خز شده. من 4،3 میشه حذفش کردم تمام. دیگه هرکی بلاگر شده... 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
وقتی ازدواج میکنن و سه ماه بعد ازدواجشون مسخوان بزان و ادعای روشنفکری و تابو شکنی دارن

دیگ این ک تابو شکنی نیست از سقط واه وناله کردن واسه چهارتا فالور فیلم بزاری ک چی چجوری روشون میشه