2777
2789

عیدی من ک فامیلای شوهرم پول میدادن مثلا داداشایه مادر شوهرم انگار ن انگار ک به م میدادن میدادن به مادر شوهرم اونم برا خودش بر میداشت چه قدر من تباه بودم اون موفع ها

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیدی من ک فامیلای شوهرم پول میدادن مثلا داداشایه مادر شوهرم انگار ن انگار ک به م میدادن میدادن به ما ...

یعنی وقتی میرفتی عید دیدنی پول میدادن ؟ عیدی ای که خانواده داماد میارن خونه عروس چیا هستش؟ 

یعنی وقتی میرفتی عید دیدنی پول میدادن ؟ عیدی ای که خانواده داماد میارن خونه عروس چیا هستش؟ 

ببین بستگی داره ما رسم داریم تو عید میگن پای به ترکی نون روغنی میپزن فامیل اینا جمع میشه طرف داماد به کل فامیلا نون روغنی تخم مرغ و خیار اینا میده بد لباس میگیرن یه طلا میگیرن حالا بستگی به شرایط مالی داره من اون موقع گوشواره گرفتم شوهرم برام ساعت گرفت  چیزایی مثل وسایل اشپزخونه مثل روغن و مایع اینا میارن

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
عیدی من ک فامیلای شوهرم پول میدادن مثلا داداشایه مادر شوهرم انگار ن انگار ک به م میدادن میدادن به ما ...

😂😂 

مال منم خسیس بودن... 

مامانش سه سال عقدمون صد تومن میومد میزاش رو فرش جلوم میگفت عیدد مبارک... شعور نداشت حداقل اون چس مثقال پولو مثه آدم بزاره تو پاکت

😂😂  مال منم خسیس بودن...  مامانش سه سال عقدمون صد تومن میومد میزاش رو فرش جلوم میگفت ع ...

باز خوبه میداد واسه من ک اصلا یه قرونم نداد یدونه تو این همه سال باور کن برام فقط یدونه تو نامزدی دمپایی گرفت بقیه خرجو مخارج عروسی پای شوهرم بود یه قرونم پدرو مادرش کمک نکردن عیدی هم نمیدن 

باز خوبه میداد واسه من ک اصلا یه قرونم نداد یدونه تو این همه سال باور کن برام فقط یدونه تو نامزدی دم ...

ما هم هیچچچ. همون عروسی هم نبود... طلبکارم هست همیشه... ماه به ماه بچه هاشون پول میگیرن از ما... انگار من زاییدمشون، هرجی میخوان زنگ میزنن به ما.