2777
2789
عنوان

بانوصادقی متولد۶۴با ۸ تا بچه!!!،دیدینش بچه ها؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 68 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه ۸۵ متری اندازه خونه قبلیه ما. دوتا اتاق خواب و یه هال و اشپزخونه متوسط.  با اینهمه بچه و ...

اشپزخونه زیر کانتر 🤣🤣🤣

برادرزاده عزیزم زندگیت را بر مبنایی قرار بده که تاوانش را من ندهم ... 😏 😏 اصلا تو قران داریم که "عمه یتسائلون" یعنی در مورد عمه سوال میشه ازتون !!  😅😅😅😅😅
خونه ۸۵ متری اندازه خونه قبلیه ما. دوتا اتاق خواب و یه هال و اشپزخونه متوسط.  با اینهمه بچه و ...

اونایی که یه بچه دارن بچه رو میفرستن خونه ی خاله ای مامان بزرگی بعد خودشون تولید مثل میکنن اینا فکر میکنم یه مینی بوس میگیرن بچه ها رو میفرستن اردو بعد خودشون تولید مثل میکنن😑

مشاور تحصیلی و کنکوری 

من یکبار ازش یک مصاحبه بود نمیدونم چی بود ساخته بود چطور زایمان راحت داشته باشیم بعد هی تعریف میکرد از خودش خب لامصب تو ۸ تا زاییدی معلومه دیگه راحت شده برات شوهرش هم‌ که بنده ی خدا داره تا میشه بعضی جاها

باور کن انگار دارن تو دلم رخت میشورن از وقتی اینو دیدم من از پس یکیش به زور بر میام 😑😶

وای خدا🤣🤣🤣🤣خیلی زیادن فک کن صبح خا عنر عنر بیدار کنی همه را از این سر تا اون سر سفره بندازی کلاس مجازی هرکی یه معلم🤣🤣🤣🤣

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من یکبار ازش یک مصاحبه بود نمیدونم چی بود ساخته بود چطور زایمان راحت داشته باشیم بعد هی تعریف میکرد ...

مادربزرگ من ۹ تا زایمان کرده میگفت عمه آخریتونو رفته بودم دسشویی یهو به دنیا اومد😂😂😂😂😂

خدایاشکرت
وای خدا🤣🤣🤣🤣خیلی زیادن فک کن صبح خا عنر عنر بیدار کنی همه را از این سر تا اون سر سفره بندازی کلاس ...

😂 بعدشم فکر کنم شب همه عمودی میخوابن چون جا کمه😑😂

مشاور تحصیلی و کنکوری