2777
2789

تاحالا کسی خواسته نامعقول و عجیبی ازتون داشته  بیایین تعریف کنید حوصلمون سررفته

خدایاخودت میدونی چقدرسختی کشیدم چقدر غم تودلمه ولی به خاطر پسرم تحمل کردم خودت گفتی بعداز هرسختی آسانی است به امید روز آسانی تحمل میکنمراحت قضاوت میکنن و تهمت میزنن مگه به اینکه یه روزمیمیری اعتقاد نداری؟ اگه قران میخوندی میفهمیدی خدا ازحق خودش میگذره ولی ازحق بنده هاش نه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دبیرستان که بودم چند دفعه یکی از دوستام ازم خواست که گوشیمو بهش بدم به دوست پسرش زنگ بزنه 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

چندسال پیش دوستم ازم میخواست ساعتی ک نامزدم واسم خریده بود ب مناسبت عیدی، بدم بهش ازنامزدم پرسیدم ناراحت نمیشی ؟گفت میشم ندادم دوستمم ناراحت شد گرون بود پولم نداشتم بخرم براش

آره ، لباس مجلسیمو که خیلی گرون و شیک بود رو دوستم بزور میخواست بپوشه برا عروسی داییش ، بهش تنگ بود ...

خدایاخودت میدونی چقدرسختی کشیدم چقدر غم تودلمه ولی به خاطر پسرم تحمل کردم خودت گفتی بعداز هرسختی آسانی است به امید روز آسانی تحمل میکنمراحت قضاوت میکنن و تهمت میزنن مگه به اینکه یه روزمیمیری اعتقاد نداری؟ اگه قران میخوندی میفهمیدی خدا ازحق خودش میگذره ولی ازحق بنده هاش نه 

اره مادرشوهر💩خوهرم همش خاسته های عجیب داره همه اداهاش خاسته هاش ب کنارارایش ک میکنم زخم زبون میزنه جلوهمه ک ارایش نکن چراکردی گوه خوره دوساله دس ازسرم برنمیداره توهمچی دخالت میکنه خداب روبدبندازتش

اللهم صل علی محمدوآل محمد خداجونم لطفاهرکی هرچی دلش میخواد بهش بده مصلحتشم توش قراربده  فرشته های زمینیت رو سالم وسلامت برام نگهدارهرثانیه بهتریناروبراشون رقم بزن خداخوبم  ماجزتوکسی رونداریم هوامونوداشته باش ای ارحم الراحمین اللهم صل علی محمدوآل محمد                     دوست عزیزی ک  داری امضامومیخونی ازخدامیخوام توزندگیت ب همه ی خواسته هات برسی  ممنون میشم توهم دعاکنی نینی گلموسالم وسلامت توبغلم بگیرم وخانه دارشم ⚘برای سلامتی خانوادم وخانوادت میشه صلوات بفرستی  اللهم صل علی محمدوآل محمد🌷

یه بار تو پارک یه دختره میدوید دنبالم...هی صدام میزد نمیدونستم با منه...ازم پرسید رانندگی بلدی ؟؟؟

گفتم چطور ؟ گفت بیا بریم میگم خواهرمی ماشینو از فلانی میگیریم تو بشین پشت فرمون 😑😑😑

منم گفتم نمیتونم چنین کاری کنم 

نمیدونم هدفش چی بود ازین کارو صحبت😳😳

یه بار تو پارک یه دختره میدوید دنبالم...هی صدام میزد نمیدونستم با منه...ازم پرسید رانندگی بلدی ؟؟؟ ...

یه بار تو پارک یه دختره میدوید دنبالم...هی صدام میزد نمیدونستم با منه...ازم پرسید رانندگی بلدی ؟؟؟ ...

اره مادرشوهر💩خوهرم همش خاسته های عجیب داره همه اداهاش خاسته هاش ب کنارارایش ک میکنم زخم زبون میزنه ...

چه مرگشه

چندسال پیش دوستم ازم میخواست ساعتی ک نامزدم واسم خریده بود ب مناسبت عیدی، بدم بهش ازنامزدم پرسیدم نا ...