_67donya مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 1004 عنوان چاقی بعد ازدواج 245 بازدید | 25 پست بچه ها بعد ازدواج خیلی چاق شدم دارم افسردگی میگیرم اصلا چ ورزشی برم لاغر شم اصلا چیکارکنم لاغرشم😭😭😭😭قبل ازدواج ۷۲بودم هیکلم خیلی خوشگل بود الان شدم ۸۷کیلو😭😭😭 1399/12/16 | 23:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جاستگاد عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 7685 کالری شماری و ورزش وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰ تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25683 کاش منم اینجور شم😐تنها نکته مثبت ازدواجه ک مخام قبول کنم شوهرو😂😂😂 فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
مامان_آروم عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 724 من خیلی لاغر بودم 46 بودم به امید اینکه چاق بشم ولی فقط ده کیلو به زحمت اونم بعد ده سال چاق شدم
_67donya مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 1004 کاش منم اینجور شم😐تنها نکته مثبت ازدواجه ک مخام قبول کنم شوهرو😂😂😂 بیخیال حالم ازخودم بهم میخوره شدم باس.ن و رون هرکی منو میبینه میگه ووای چقد چاق شدی
_67donya مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 1004 من خیلی لاغر بودم 46 بودم به امید اینکه چاق بشم ولی فقط ده کیلو به زحمت اونم بعد ده سال چاق شدم کاش من جای تو بودمممم من اصلا عقد کردم دارم چاق میشم 😭
سانی۲ عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 10275 چاقی بعد زایمان دیده بودم خودمم درگیرشم. اما چاقی بعد ازدواج دیگه چیه؟ قرص پیشگیری میخوری شاید واسه اون. وگرنه دیگه ازدواج چه تاثیری داره مگه یه خانم مستقل و قوی
_67donya مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 1004 اگه زایمان کرده باشی طبیعیه نه بابا هنو عقدیم عروسی نکردم
_67donya مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 1004 چاقی بعد زایمان دیده بودم خودمم درگیرشم. اما چاقی بعد ازدواج دیگه چیه؟ قرص پیشگیری میخوری شاید واسه ... دیدی میگن طرف بهش ساخته بعضیا اینجورین من وشوهرم وحشتناک چاق شدیم خیلی بهمون ساخته قرص اینا نمیخورم هیچی😂
سانی۲ عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 10275 نه بابا هنو عقدیم عروسی نکردم خب چه ربطی داره آخه ؟ من ۶ سال بعد عروسی هم دقیقا همون آدم سابق بودم. فقط زایمان وزنمو برد بالا یه خانم مستقل و قوی
نسیمgoon عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 13894 نه بابا هنو عقدیم عروسی نکردم نکنه قرص ضد بارداری میخوری؟ کالری شماری یا رژیم آنلاین بگیر
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25683 بیخیال حالم ازخودم بهم میخوره شدم باس.ن و رون هرکی منو میبینه میگه ووای چقد چاق شدی بدا حلاکم برا ۱۰کیلو وزن😞۱۵ کیلو فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25683 من خیلی لاغر بودم 46 بودم به امید اینکه چاق بشم ولی فقط ده کیلو به زحمت اونم بعد ده سال چاق شدم 😢چکا کردی فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|