2777
2789
عنوان

بعد از کرونای لعنتی

121 بازدید | 11 پست

چند ماه پیش خانوادم همگی کرونا گرفتند ومن هیچ علامتی نداشتم و فکر کردم مبتلا نشدم کم کم دچار استخوان درد شدم همش می گفتم از استرسه و سردی شده تا امروز که از آزمایش فهمیدم دچار روماتیسم شدم ...هنوزم تو شوکم خدا لعنت کنه باعث و بانیشو ...تو رو خدا مراقب خودتون باشید دکتر گفت این ویروس لعنتی عوارض زیادی داره یکیشم همین روماتیسمه

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍

واقعا بیماری پیچیده ایه

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم اضافه شد ای خدااااا

هنوزم باورم نمیشه این بلا سرم اومده با دوتا بچه کو چیک ...برام دعا کنید

واقعا بیماری پیچیده ایه

بله عزیزم خواهرم موهای بلند و پرپشتی داشت الان تقریبا در آستانه تاسی قرار گرفته با صورت داغون و پر از جوش

والا این زنه تو تی وی اسمشو نمیدونم میگفت استخون درد ربطی ب کرونا نداره خدا میدوته 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
هنوزم باورم نمیشه این بلا سرم اومده با دوتا بچه کو چیک ...برام دعا کنید

ان شاالله که زود خوب بشی عزیزم

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

والا این زنه تو تی وی اسمشو نمیدونم میگفت استخون درد ربطی ب کرونا نداره خدا میدوته 

من اول مهر ماه چکاپ شدم و مشکلی نبود ولی وقتی استخوان دردم ادامه دار شد و آزمایش دادم فهمیدم دچار روماتیسم شدم دکتر گفت چند مورد مشابه شما هم دیدم 

ان شاالله که زود خوب بشی عزیزم

ممنون عزیزم دعام کن  که خیلی محتاجم آخه شنیدم روماتیسم درمان نداره

ممنون عزیزم دعام کن  که خیلی محتاجم آخه شنیدم روماتیسم درمان نداره

اصلا ناامید نباش گلم

توکلت به خدا باشه

مواردی که دکتر میگه رو رعایت کن،طب سنتیم میتونه کمک کننده باشه 

مطمئنم خیلی زود خوب میشی

اصلا ناامید نباش گلم توکلت به خدا باشه مواردی که دکتر میگه رو رعایت کن،طب سنتیم میتونه کمک کننده ب ...

ممنون مهربونم

من اول مهر ماه چکاپ شدم و مشکلی نبود ولی وقتی استخوان دردم ادامه دار شد و آزمایش دادم فهمیدم دچار رو ...

والا نمیدونم اون میگفت به خاطر اینه ک تحرکا کم شده انشاالله که خوب میشی نگران نباش خدا بزرگه

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..