2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشت

پشت کنکوری بودن خیلی سخته  سعی کن امسال قبول بشی بری 

وگرنه سال بعد ناامیدتر و افسرده میشی

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

پشت کنکوری بودن خیلی سخته  سعی کن امسال قبول بشی بری  وگرنه سال بعد ناامیدتر و افسرده میش ...

اصلا سال اول نخوندم امسالم یه مشکلاتی پیش اومد خیلی خوب نخوندم   کلا نمی‌دونم چیکار کنم 

اصلا سال اول نخوندم امسالم یه مشکلاتی پیش اومد خیلی خوب نخوندم    کلا نمی‌دونم چیکار کنم& ...

پشت کنکور موندن عذابه من امسال پشت کنکور دکتری موندم افسرده شدم. پارسال اشتباه کردم فقط دولتی زده بودم قبول نشدم

اگه ازنظر مالی میتونی آزاد هم شده برو. مخصوصا که دوساله نمیخونی

اما اگه شهریه برات زیاده حتما برو مشاور کمکت کنه روحیت بهتر بشه بتونی بخونی

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

دوستان یه نفر خیلی ملتمس دعاست براش دعا کنید

خدا نکنه کسی بهت بگه زیاد برام دعا کن

دلت به لرزه می افته که مگه چی شده که اینقدر مضطرب و بیتاب شده

اگه شرایطش باشه مشکلش رو جویا میشی و سعی میکنی هر جوری هست حلش کنی

همه فکر و ذکرت این میشه که ایا مشکلش حل شد..ایا دغدغه اش برطرف شد

خلاصه هر جا میری یا مینشینی میگی...

دوستان یه نفر خیلی ملتمس دعاست براش دعا کنید

میدانم که نگفته متوجه منظورم شدید...

صاحب و مولای ما .ولی نعمت و سرور و همه چیز من و شما بارها پیغام داده که برای فرج من  بسیار دعا کنید...

ای کاش اب میشدیم و این جمله را نمی شنیدیم

کاش از شنیدن این جمله دق میکردیم .کاش...

کاش حداقل دعا می کردیم...

از ان دعا هایی که همه امیدت قطع شده...

شرمنده ام کز غمتان دق نکرده ام.....

هر کس بمیرد و امام زمانش را نشناسد به مرگ جاهلیت مرده است  خشنودی قلب امام زمان  صلوات                                                                                              گفت نمی خواهم  برای آمدنم کاری کنی!  لطفا برای نیامدنم  کاری نکن ...!!!