2777
2789
عنوان

بارداری دوم

89 بازدید | 12 پست

سلام بچه من ها من  یه معلمم و یه پسر چهار ساله  دارم تو این قرنطینه دیگه شیطون گولم زد گفتم حالا که کروناست و تو این دوران مدرسه نیست بزار باردار شم 😆 الان شش هفته ست که باردارم ولی حالم افتضاح بده برای بارداری اولم که بیست و دو سالگیم بود اصلا این طور نبودم خیلی هم خوش و خرم بودم ولی برای این یکی کلا ویار و حالت تهوع ولم نمیکنه فقط شیرینی و شکلات میخورم بعدشم که حالت تهوع و گلاب به روتون استفراغ ولم نمیکنه پسرمم که همش میگه مامان بیا بازی منم اصلا حال ندارم از جام پاشم والا به زور هم تو کلاس ها حاضر میشه به بچه ها درس بدم دیگه نایی نمونده برام🤒 شوهرمم که از ساعت هشت صبح می‌ره سرکار تا چهار بعد از ظهر این سه روز آنقدر حالم بد بود که پسرمو فرستادم خونه مادر شوهرم اونم گریه می‌کنه که میگه مامان منو دوست نداره😭دیگه نیمدونم چیکار کنم الان پشیمونم برای بارداری ولی همه میگن به احتمال زیاد دختره نظر شما چیه تا حالا تجربه داشتین 🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا بارداری دومم همینطور بودم از اولش وسطاش خیلی زرنگ شدم الان دوباره بدحالم ..بچمم دختره  ...

خدا رو شکر منم خیلی دلم میخواد دختر بشه🥺

شاید استرس داریم دکتر بهم گفت از استرس هم حال آدم بد میشه ولی خوب خیلی وضعم خرابه دارم میمیرم کم مونده😑

احتمال زیاد دختره🤗🤗

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

انشالا مبارکت باشه

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲