2777
2789

سلام خانما من تو تاپیکهای قبلم گفتم که دوماه به علت تنبلی دوفاستون مصرف کردم و8روزبعداز قطع دوفاستون پری شدم ماه قبل..... ازروز 18 پری قیمت تخمدان ام وشکمم تیرمیکشه وگاهی اوقات هم دورنافمو شکم... به بوها حساس شدم وبه شددت اشتهام کم شده وبه حدی که رنگم زردشده... ماه قبل 15 بهمن پری شدم وبراساس اون باید دیروز میشدم که نشدم وروز 18و25 پری بی بی چک زدم منفی شد وباز امروز که 32پری بود بی بی زدم منفی شد والا نمیدونم چیکارکنم بنظرتون باردارم یانه؟ 

شوهرم امروز صبح دوتا بی بی گرفت و من یکیشون استفاده کردم که منفی شد وهیچی بهش نگفتم تا امشب بایه لحنی که ذوق زده بود گفت بارداری؟. منم موندم چی بگم هول شدم الکی گفتم بی بی مشکوک بود وهاله انداخت والا دست خودم نبود اینجور گفتم...الانم کلی عذاب وجدان دارم که چرا دروغ گفتم خیلی دلم گرفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.