2777
2789
عنوان

ازشیر گرفتن بچه درد سینه ها

1228 بازدید | 17 پست

دوستان من سه روز بچمو از شیر گرفتم روز دوم دردشدید داشتم دوشیدم الان اصلا درد ندارم ولی سینه هام کمی پر شدن میگن امشبم بوشم بدم بچه ام تو خواب بخورید ایا باید بدم بخوره یانه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز من نکن اینکار و بذار شیر تو سینه هات بمونه خود بخود خشک میشه ماساژ بده ولی ندوش اصلا 

میگن ندوشی سه روز بعد بمونه عفونت میکنه بدوشی دیگه کلا خشک میشه اما من الان درد ندارم فقط روز دوم درد داشتم اونم خیلی کم دوشیدم ولی بهم گفتن امشب بدوشم بدمم بخوره دیگه کلا خشک میشه

نه دیگه تو خواب نده. من یه هفته روزه گرفتم شیرم خشک شد. اگر اهلشی بگیر خیلی برای درد سینم خوب بود س ...

شما بعد سه روز دادید بچه بخوره یانه الان چطوره درد ندارید 

شما بعد سه روز دادید بچه بخوره یانه الان چطوره درد ندارید 

نه دیگه اصلا ندادم. نه دیگه درد نه ولی خیلی فشار بدم یه قطره میاد دکتر گفت عادیه.

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood
ماله من الان درد ندارم روز دوم خیلی درد داشتم یعنی ندوشم امشب دیگه 

نه بذار خودش خشک شه. بدوشی تحریک میشه باز شیر تولید میکنه

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood
بچه منم ۱۹ ماهشه نمدونم‌بگیرم یا نه خیلی وابستس شما چجور گرفتی؟ خیلی اذیت شد؟

نه بچم زیاد نفهمید فقط شبها یبار ساعت 5 پامیشه گریه میکنه باید یه چیز بدم بخوره تا بخوابه بعدش صبح وکلا روز اصلا نمیگه  .من رژ زدم میومد بخوره همش میگفت بو میده نمیخورد خودشم