2777
2789
عنوان

تایپ ده انگشتی

143 بازدید | 4 پست

سلام دخترا.🖐 کدومتون تایپ ده انگشتی بلدین؟ میشه توضیح بدین دقیقا چیه؟ من کند تایپ میکنم تقریبا یک ساعت، یک ساعت و ربع طول می کشه یه صفحه رو تایپ کنم. چیکار کنم سرعتم اینقدر زیاد شه که بتونم تو چهار روز ۱۰۰ صفحه تایپ کنم؟

شروع کن به تایپ کردن با لب تاپ. تلگرام و واتساپ نصب کن. همه‌اش چت کن. هر روز. می خوای با گوشی چت کنی بیا با لب تاپ چت کن. من هیچ وقت سعی نکردم یاد بگیرم ولی یه روزی دیدم که می تونم  وسرعت تایپم هم خیلی تنده. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام باید روی انگشت وسط و انگشت کوچیک تمرکز کنی چون انگشت شست و انگشت سبابه خودشون سریع هستن.درضمن یه صفحه درست کنید عددا و الفبا رو بنویس شبیه کیبورد حالت عادی روش بزن تمرین کن.با انگشت شست فاصله بزن.چهارتاانگشت هم از هر دستت رو حروف ردیف وسط باشه.وردیف بالا و پایین هر کدوم رو با انگشت همون ردیف بزن.موفق باشی