2777
2789
عنوان

شام واسه مهمون

142 بازدید | 12 پست

اولین باره میان خونمون من اینا رو میخام اماده کنم اگ چیزی بنظرتون کم و اضاف کنم بگین

سوپ شیر 

تهچین و سالاد

کیک مرغ ژله تک نفره با پودیینگ 

کیک هم واسه پذیرایی

خدایا فقط تو رودارم نذار دشمنام شادبشن هوامو داشته باش😐😐😐

کرونا💔

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ته چین چی؟ 

ته چین کرونا

لطفا برا سلامتیه داداش محمدم دعا کنید.انشالله تا آخر ماه رمضان سلامتیشو به دست بیاره.خدایا خودت به جوونیش رحم کن.تو که خودت میدونی چقدر تو زندگی حسرت کشیده الان که داره جهازشو اماده میکنه این حقش نیست بزار یکم از دلخوشی های زندگی سهم داشته باشه😔😔😔😔

پس عذای اصلی چی به جای کییک مرغ یا ته چین زرشک پلو با مرغ بدار واس کسی که اولین بار میاد باید یه عذای اصلی هم باش

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
پس عذای اصلی چی به جای کییک مرغ یا ته چین زرشک پلو با مرغ بدار واس کسی که اولین بار میاد باید یه عذا ...

نوشتم دیگ ته چین  

خدایا فقط تو رودارم نذار دشمنام شادبشن هوامو داشته باش😐😐😐