2777
2789
عنوان

چجوری...

99 بازدید | 15 پست

...میشه با گذشته کنار اومد؟؟!!

چجوری ب گذشته فک نکنم؟؟!!

چجوری برام مهم نباشه؟؟!!!

الکی نگا نکنین رد نشین😐

ی چی بگین حداقل ازین تاپیکی ک زدم ی چیزی عایدم بشه😶🙏

حِرمــٰـان 

بهش فک نکن😑

میدونم چرتع خودت گفتی یع چی بگو

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ما قصه هایی از گذشته ی خودمون داریم که بعضی از اونا خوب و بعضی تلخه وقتی خاطرات تلخ گذشته رو با خودت حمل کنی نمی تونی مزه ی زندگی در زمان حال رو بچشی چون تو هرکاری که بکنی تاثیر خودش را میذاره

بیخیال بدی های جهان بخند🦋

بیشتر به آینده فکر کن.... البته بعضی وقتها فکر کردن به گذشته بد هم نیست ...

کاربر مرد ۳۵ + با تمام مسائل... وفاداری و تعهد و صداقت همیشه وهمه جا دارای ارزش و خیانت و بی وفایی و دروغگویی همیشه نافرجام است .
مشکل اینجاس ک نمیتونم فک نکنم

خودمم مثه توم وقتی بهش فک میکنم دوسدارم سرمو بزنم ب دیوار

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

بهش فکر کن

همه چیزایی که اذیتت میکنه تو گذشته رو قشنگو با جزئیات به یاد بیار

بنویس روی کاغذ 

بعد تصور کن این حرفای یه آدم دیگست که باهات درد و دل کرده 

بهش گوش کن و ببین در چ حد بد بوده و سعی کن ببینی چیکار کنه حل میشه

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

نباید به گذشته فکر کنی،،،  به حال آینده خوبی که در انتظارت هست فکر کن 

منهم گذشته خوبی نداشتم نابود شدم،،،  امیدوارم آینده خوبی داشته باشم 

قول بده فکر نکنی 

،، ،  خدایا گره های زندگیمون رو باز کن،،

از اشتباهای غیرقابل جبرانت واسه خودت قصه درس کن که ازش درس بگیری و به این دید بهش نگاه کن که اون اشتباه ها باعث شده در اینده دیگه هیچ وقت اونکارو تکرار نکنی

اشتباهای قابل جبرانت رو جبران کن

ادمایی که اذیتت کردن رو ببخش و به دست خدا بسپار و فکر کن وجود ندارن 

اگه در گذشتت نتونستی زیاد موفق بشی یا هرچی بازم دیر نیست حتی اگه ۹۹ سالت باشه چون فقط لحظه ای که میمیری دیره نه حتی ۱ لحظه قبل از اون

خودتو یه مدت خیلی سرگرم کن نذار زیاد تنها بشی و وقت ازاد داشته باشی بعد یه مدت عادت میکنی کم کم یادت ...

دقیقا همین کارارو میکنم اما دوباره یادم میاد...و داغون میشم وحشتناک

حِرمــٰـان 

دقیقا همین کارارو میکنم اما دوباره یادم میاد...و داغون میشم وحشتناک

اوایلش ک ادم یه اتعاقی براش میوفته همینه من عملن دو سال طول کشید تا اروم شدم نگران نباش ابن دوره گذراس تو بعضی  مسایلم جایگزین کردن خیلی خوبه