2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید شما با یه دوره لتروزول باردار شدید؟

بله عزیزم ماه اول بود

البته پارسال دقیقا همین موقع یه سقط داشتم‌،اونو طبیعی باردار شده بود اما تو هفت هفته سقط کردم بارداری پوچ بود

الان برای چی باید خدایی نکرده واسه بچه مشکلی پیش بیاد همه چیت نرماله دیگه عزیزم

بخاطر عددش میگم،آخه یک روز از پریودم گذشته که عددم ۱۸۰۰ هست،

احساس میکنم عددش خیلی بالا هست

بله عزیزم ماه اول بود البته پارسال دقیقا همین موقع یه سقط داشتم‌،اونو طبیعی باردار شده بود اما تو ه ...

خداروشکر ان شالله این دفعه نی نیتو سالم بغل بگیری برا منم دعا کن جواب بگیرم این ماه تازه خوردم

خداروشکر ان شالله این دفعه نی نیتو سالم بغل بگیری برا منم دعا کن جواب بگیرم این ماه تازه خوردم

انشالا باردار میشی عزیزم،بارداری سالم،

امیدوارم بارداری منم سالم باشه،

سه شنبه باید برم سونو،لک میبینم برای همین میترسم

انشالا باردار میشی عزیزم،بارداری سالم، امیدوارم بارداری منم سالم باشه، سه شنبه باید برم سونو، ...

نگران نباش عزیزم ان شالله که بارداریت سالمه ومشکلی نیست استرس برات خوب نیست خیلیا رو دیدم تو بارداری لکه بینی داشتند ولی مشکلی نبوده

نگران نباش عزیزم ان شالله که بارداریت سالمه ومشکلی نیست استرس برات خوب نیست خیلیا رو دیدم تو بارداری ...

خدا از دهنت بشنوه🙏🙏منم دعا میکنم شما همین ماه اول نتیجه بگیری،

وقتی قرص استفاده کردی احتمالش بیشتر میشه ،تا موعد پریودت مراقب خودت باش کمتر فعالیت داشته باش

سلام بچه ها خوبین،

خواستم تایپینگ بی نتیجه نمونه،

دیروز رفتم‌ سونو خداروشکر خارج از رحم‌ نبود و دوساک دیده شد که احتمال دوقلویی داده یا اینکه شاید یکی هموراژی باشه،

۷ فروردین دوباره باید برم سونو.

همچنان لکه بینی و درد شکم و کمر دارم که دکترم گفت طبیعیه و آمپول و شیاف پروژسترون‌بهم داده

امیدوارم همه اونایی که منتظرن خدا به زودی دلشونو شاد کنه🙏🙏♥️♥️

خداروشکر عزیزم واسه منم دعا کن مامان شم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍