2777
2789
عنوان

خيلي حالم گرفتست

75 بازدید | 13 پست

سلام خواهرا

تنها جايي كه ميتونم راحت درددل كنم اينجاست

خيلي حالم از شوهرم گرفته

يه آدم كاملا بي احساس

البته نسبت به من كارايي ميكنه كه من همش حس ميكنم دوستم نداره

دوس نداره پيشم باشه هيچ توجه اي بهم نداره

از بي محبتياش خسته شدم

هردفعه كلي حالم گرفته ميشه ولي چيكار كنم اون عين خيالش نيست مجبورم عادي بشم

ولي خدا ميدونه كه چقددلم ميشكنه ازش

همش دوست داره هرجا باشه جز خونمون

مسافرت و گردش اگه خودمون سه تا باشيم اصلا نمياد

بايد كسي ديگه هم باشه

شما خودتون زنيد ميتونيد چقد زن نياز داره به توجه و محبت

شايد هركي جز من بود كارايي ميكرد كه نبايد ميكرد ولي من همش خودم رو سركوب ميكنم خيلي شكسته شدم

خسته ام

اگه من نرم طرفش تا دوماه هم هيچي نميخواد اينقد ازم دوره

عزیزم مال منم اینجوریه،رو خودم دارم کار میکنم انقدر قوی باشم که ازهیچ لحاظی بهش نیاز نداشته باشم،سخته ولی میتونم،تو هم میتونی.

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا نميشه زن اگه محبت و توجه نبينه نابود ميشه

خب کسی هم زوری ادمو نمیخواد باید بپذیریم،تازه تو دلت به بچه ت خوشه،پس اینایی که مجردن وهیچوقت ازدواج نمیکنن چی؟توهم سعی کن نبینیش رو خودت کار کن.

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
چند وقته ازدواج کردید؟ درک میکنم خیلی حس بدیه من ازدواج نکردم ولی میفهمم که یه زن نیاز به محبت و تو ...

چهارساله عزيز

پسرم سه سالشه

ديگه واقعا كم اوردم

چون من از خانوادم هم هيچ محبتي نميبينم

بخدا بس تو اين چهارسال سختي كشيدم ديگه هيچي ازم نمونده

نمیدونی دلیل  رفتارای شوهرتون چیه؟ شاید چاره ای داشته باشه

نميدونم

فقط ميدونم همه اينا از دوست نداشتن نشات ميگيره

كسي كه كسي رو دوست داشته باشه محاله اين اخلاقا

كاش خدا راحتم ميكرد كه اينقدر زجر نكشم

ميشه بهم كمك كني واقعا نميدونم چيكاركنم

تا میتونی خودتو سرگرم کن،اگه میتونی کاربیرون،نشد کار تو خونه ،کلاسی،پیاده روی ای،بافتنی ای، کیکی، کتابی چیزی کمترین استراحتو به خودت بده که نتونی فکر کنی.دلخوشی وامیدت بچه ت باشه وخدا