2777
2789
عنوان

بچه ها طلا هام گم شده

289 بازدید | 27 پست

سلام بچه من تو خونه طلاهامو دو جا مخفی کردم   فقط حلقه و وان یکاد دخترم رو نخفی نکرده بودم  الان یک هفته هست که حلقه م نیست دیشب وان یکادم دیدم نیست  تمام سوراخ سمبه های خونه رو گشتم حتی آشغالمون و پاکت جارو برقی هر جا که فکر کنین اما نبود  که نبود حلقه و وان یکاد هم پیش هم نبودن دو حای مختلف  چیکار کنم چند تا ذکر هم گفتم اما پیدا تشد دست و دلم به کار خونه نمیره حوصله بچه هامو ندارم 

کاربر سال 92هستم بخاطر یه سوتی از نی نی یار خواستم بترکونتممممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوره حمد بدون غیر المغضوب علیهم والضالین به نیت بخون...انشاالله بگردی و پیداش کنی، بعدم که میدا شد ،یه حمد کامل بخون

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...

یکی برداشته🙂

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

شاید جن برده 🤒🤒🤒

💜 گروه بنفش 💜 کیم کارداشیان 🍑 قد ۱۶۶ 😎 وزن اولیه ۱۱۳ 😱 وزن فعلی ۹۶ 😢 وزن هدف 7۵ 😍 مانع همان چیز ترسناکیست که وقتی از هدف خود چشم برمی‌دارید می‌بینید ! 💪🏼 هنری فورد .