2777
2789
عنوان

لانه گزینی و بارداری

110 بازدید | 18 پست

سلام خانوما 

من پریودی نا منظم دارم و قرص میخورم که عادت بشم سر موقع و هرماه سر تایم مشخص پری میاد. این ماه 12 موعدم بود که نیومد و 14 چندتا لکه قهوه ای افتاد رو لباس زیرم که با ترشح بود فک کردم عفونته دیروز که 15 بود بیشتر شد همون قهوه ای که نوار گذاشتم که از دیروز عصر تا الان دوتا لکه قدر نخود افتاده رو نوار ولی ببخشید دستشویی میرم ادرار میکنم چندتا قطره میریزه قهوه ای ولی بازم رو نوار چیزی نمیفته. تجربه داشتم که قبل پری قهوه ای بیاد اما فقط قدر نصف روز یا یه روز اینجوری بوده و بعدش قرمز میشه  الانم قطع شده  یعنی این از چیه؟ لانه گزینی هس؟ کی بی بی مثبت میشه؟ الان زدم منفی بود 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

ایشالا باردار میشی اینا از علائم آمادگی رحم هست 

لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرست مرسی 😍مشکلی ندارما ولی خیلی بچه دوس دارم از شهریور دارم انتظار میکشم، ولی شرایطم جوریه که اگه پسر باشه بهتره برامون ولی بازم هرچی خدا بخواد من راضیم، فقط سالم باشه ❤️❤️❤️❤️❤️صلوات بفرست مرسی ❤️❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

علایمت چیه 

تهوع سینه درد زیاااد گاهی زیر دلمم درد داره و خستگی 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
تنبلی که نداری؟

دارم دارو میخورم 

دارم دارو میخورم 

منم اینجوریم تنبلی دارم بعد پنج ماه با امپول پری شدم قبلشم همش لک قهوه ای بود نوار میزاشتم هیچی نمیومد میرفتم دسشویی دو سه قطره قهوه ای میومد دکتر لتروفم داد خوردم رفتم سونو گف اصلا تخمک خوب نداری بعد لتروزول داد ک الان میخورم و قرص مدرکسی پروژسترون قراره دوبارع دوازدهمین روز پری برم باز برم سونو😑دکتر گفت این لک بینی ها بخاطر تنبلیه

خنده را معنی ز سر مستی نکن، آنکه میخندد غمش بی انتهاست🙂🍃🕊
منم اینجوریم تنبلی دارم بعد پنج ماه با امپول پری شدم قبلشم همش لک قهوه ای بود نوار میزاشتم هیچی نمیو ...

من خودم پریود میشدم شاید 6 ماه یه بار نمی‌شدم از شهریور هم قرص میخورم کاملا تنظیم هستم و هرماه یه روز یا نصف روز اینجوری قهوه ای هس که بیشتر الانم هس و فرداش پریود میشم این ماه ماه اولیه که با وجود قرص خوردم اول عقب افتاد و بعد 2 روز تاخیر لکه بینی و الانم کلا قطع شد، 😢

من خودم پریود میشدم شاید 6 ماه یه بار نمی‌شدم از شهریور هم قرص میخورم کاملا تنظیم هستم و هرماه یه رو ...

ایشالا که بارداری.حامله شدی برا منم دعا کن🤗

خنده را معنی ز سر مستی نکن، آنکه میخندد غمش بی انتهاست🙂🍃🕊
ایشالا که بارداری.حامله شدی برا منم دعا کن🤗

فداتشم مرسی ان شاء الله. حتما 💓💓

منم سه روز ديگه موعدمه يكم دلم درد ميكنه خدا كنه باردار باشيم

ان شاء الله بارداری 

منم 3روز اینجوری بودم مثل شما فکر میکردم که شاید لانه گزینی باشه ولی امروز صبح کامل پری شدم..

جدی؟؟؟ پس هیچی